אוף יש לי בעיה .. יש לי עיניים גדולות כאלה כמו של שימי תבורי וכל החברים שלי בכיתה קורים לי שימי >< ואפילו הבנות יורדות עליי על העניים שלי .. אתם מכירים אולי ניתוח שמקטין את העיניים או משהו?
אני שונא את העיניים שלי :[
אוף יש לי בעיה .. יש לי עיניים גדולות כאלה כמו של שימי תבורי וכל החברים שלי בכיתה קורים לי שימי >< ואפילו הבנות יורדות עליי על העניים שלי .. אתם מכירים אולי ניתוח שמקטין את העיניים או משהו?
אני שונא את העיניים שלי :[
|
|
אם אני לא טועה את כל ניתוחי ה"מותרות" הפלסטיים אפשר לעשות רק מעל גיל שש עשרה.
מה בעיניים שלך גדול?
תודה לחרדל, מושיענו ומורינו, שהציל אותנו מן החור השחור הנורא.
אחשלי, שים עליהם ז*ן זה אתה ואין מה לעשות
לא כולם מושלמים, ואם תעשה לעצמך ניתוח חס ושלום
זה גם יכול להזיק ולפגוע גם בראיה שלך..
מי שצוחק עליך אלוהים ישלם לו, כי אתה וכמו כולם בריאה שלו!!!!
אל תעשה ניתוח אחי, אולי תלך לאיזה פסיכולוג ותדבר איתו על זה
ממש לא יפה מה שעושים לך חבל שאני לא איתך היתי מדבר איתם גועל נפשש
אני לא מבין אחי מה אתה מקשיב להם כול אחד יש לו בעיה אחראני אומר לך תמשיך להיות איך שאתה ואם יש למישהוא בעיה תסביר לו את זה ואם הוא לא מבין תסביר לו את זה בדרך הקשה אני אומר לך לחברים שלך ובנות ותגיד שאתה לא רוצה שיקרא לו שימי ואם מישהוא יקרא לך תביא לול מכות ואם אפילו הוא יותר חזק לך איתו מכות שמע לי גם הוא יקבל קצת ואז כולם יראו שאתה כבר לא צוחר ואף אחד לא יקרא לך ככה
זה מה שאני עשיתי בבצפר פה באיטליה
אין דבר כזה הקטנת עיניים, יכולים אולי לשנות את מבנה העפעפיים שלך ככה שיתן תחושה של עיניים קטנות יותר, הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה ללכת למנתח פלסטי ולשאול אותו אם יש לו פתרון כלשהוא.
אני חושב שאתה צריך להבליג, זה שטויות, באמת שלא מדובר במשהו שונה, תגיד תודה שאתה רואה טוב, כ"כ הרבה אנשים היו רוצים עיניים שמתפקדות טוב, לך יש זוג אז תשמח בחלקך.
בקשר לילדים, או שתלך ותגיד לכמה חברים שלך שזה מפריע לך, או שפשוט תחזיר מלחמה, אף אחד לא מושלם, ובכל אחד מאיתנו יש משהו שונה מהאחר, לא בעיה למצוא משהו שונה אצל כל אחד ואתה חייב להבין שיש שמנים, יש גבוהים, יש נמוכים, יש שחומים ויש בהירים, יש כאלו עם אף גדול ויש עם קטן, אין מה לעשות, תלמד לחיות עם זה.
ושוב, אני בטוח שזה באמת שטויות, וזה לא נכון, גודל גלגל העין הוא פחות או יותר זהה אצל כל אחד, העפעפיים מכסים את העין בצורה שונה אצל כל אחד ככה שמתקבל "אפקט ויזואלי" שונה אצל כל אחד וככה גודל העין נראית שונה.
בוא נגלה לך סוד, חח לי יש עינים קטנות כמו סיני אז מה?
לפעמים חושבים שאני סיני שמע קטע
יום אחד הלכתי למכון כושר, אז באו אלי כמה אתיופים מפגרים
חשבו אותי סיני ישלי גם שיער ארוך כמו ג'קי צאן חח
אז הם התחילו לעשות לי קולות של סיני היאאהה וזה עשיתי להם ואאאאאהה ותנועה כזאתי והם כולם ברחווחחחח
יש לי עיניים גדולות וזה אחד היפים אחי... ה' בירך אותך מה אתה בוכה
תעצום עיניים ותלחץ עליהם חזק חזק? אמור לעבוד..
עכשיו בדוגרי, יש שני דברים שאתה יכול לעשות:
א. לא לקחת קשה, אלא לצחוק על זה..ואז אנשים פחות יצחקו עליך..
ב. לצחוק חזרה על מי שצוחק עליך, הרי לכל אחד יש חסרונות, מובטח.
אני הייתי הולך על הדרך הראשונה, קח את זה בסבבה...בכל מקרה אני לא שמעתי על ניתוח הקטנת עיניים.
אל תעשה שום ניתוח בעיניים.....
העיניים הן דבר יקר, וחבל לקחת את הסיכון הזה, רק בגלל כמה טמבלים.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
תחזיר !
- "בונה איזה עיניים גדולות יש לך"
- מזה הפרצוץ הגדול הזה ? מה אתה בינקי מארתור ? מזה הפרצוץ הענקי הזה !!!!!!!!!!!!!
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."