1.אמא של דני באה אליו ואומר לו : דני למה זרקת אבנים על רועי ולא באת אליי ? אז דני אמר לה : מה את חושבת שאת זורקת אבנים יותר טוב ממני ?!
2.אם אתה מעתיק במבחן מהחבר שלך שמעתיק מהחברה שלו שמעתיק מהחבר של החברה שלו שמתעתיק מהחברה של החבר של החברה שלו שמעתיקה מהחבר שלה ואחד מה יכול להיות אהבל - מסקנה : אל תעתיק !
3.מורה צועקת בכיתה : אני לא מצליחה לשמוע את עצמי מרוב הרעש הזה ! אז אחד התלמידים אמר לה : יותר טוב, ככה את לא משתעממת !
4.מה הקשר בין טרגדיה לאסון ? שטרגדיה זה שספינה של עורכי דין טובעת בים, ואסון זה כשיש ניצולים !
5.שלושה משוגעים שברחו מבית משוגעים הגיעו למסילת רכבת, אומר הראשון : תראו איך המעקה נמוך, אומר השני, מזה כל המדרגות האלו ? והשלישי אומר : חברה הנה מגיע לנו המעלית !
6.בלונדינית מקבלת אקווריום עם דגים במתנה, היא שואלת : מה אני צריכה לעשות כדי לטפל בהם ? אז עונים לה שהיא צריכה לקנות לדגים אוכל מיוחד לדגים ולנקות להם את האקווריום מידי פעם, אז היא שואלת : את זה אני יודעת, אבל מה הם שותים ?
7.יו אחד דני קיבל משימה לרשום כל מה שהוא שומע בבית שלו, הוא עובר ליד אבא שלו ושומע אותו צועק לאמא שלו : תשתקי יבת זונה ! ורושם את זה, אחרי זה הוא עובר ליד אחות שלו בטלפון שאומרת : כן ! אז הוא רושם, ואז הוא עובר ליד אחותו הקטנה שרואה טלוויזיה וצועקת סופרמן ! והוא רושם גם את זה, ואחרי זה הוא שמע את אמא שלו עונה לאבא שלו עמוק בתחת שלך ! יום אחרי זה הוא מגיע לבית הספר והמורה שואלת אותו מה הוא רשם אז הוא עונה לה : תשתקי יבת זונה ! היא שואלת אותו אתה רוצה עונש ? אז הוא ענה : כן ! היא אמרה לו : מי אתה חושב שאתה ? ענה לה סופרמן ! אז היא אמרה לו : איפה אתה חושב שאתה נמצא ? אז הוא ענה לה : עמוק בתחת שלך !
8.איש אחד בא להיכנס למגרש כדורגל והוא בא כשהוא רכוב על סוס, השומרים בכניסה לא נותנים לו להיכנס ואומרים לו שאי אפשר להכניס בפנים סוס, הוא הולך משם וחוזר אחרי שעה עם פיתה על הראש של הסוס, אז בכניסה עוד פעם אומרים לו אותו דבר והוא עונה להם : מה אתם תגידו לי מה לשים בפיתה ?!
9.אמא שואלת את הבן שלה שקראו לו הרשלה : הרשלה כשתגדל תהיה כמו אבא ? אז הרשלה ענה : אם כן, אז דבר ראשון אני עושה דיאטה !
10.כשפנינה רוזנבלום נשאלה למה היא פיטרה את המנקה שהייתה לה, אז היא ענתה : היא בייתה דווקא מנקה מצוין, אבל הבעיה הייתה כשהיו שואלים אותה כמה זמן היא הייתה עובדת אצלי, היא הייתה אומרת שכבר למעלה מ-20 שנה.
11.איזה אחד מצלצל לאיזה כורדי שתלה מודעות שהוא חשמלאי, ומזמין אותו לתקן לו את הפעמון בכניסה של הבית, הכורדי דורש תשלום מראש דרך הטלפון עם הישראכרט, האיש חושב ובסוף משלם, הכורדי מבטיח שתוך 40 דקות הוא מגיע ויתקן את מה שהוא ביקש, ביום למחרת מצלצל האיש לכורדי מאוד עצבני ואומר לו : מה קורה איתך, אני כבר שילמתי לך, ולא הגעת עד עכשיו ?! אז הכורדי עונה לו : מה אתה מדבר, עברתי אצלך כבר איזה 5 פעמים ובכל פעם שאני בא ומצלצל לכם בפעמון אף אחד לא פותח לי את הדלת !
תגובות!!

ציטוט ההודעה