קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. [חדשות] 27.11 + טייקר נגד שון מייקלס?
    על ידי שלומי. בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 19:36
  2. [חדשות] החזרהה של טייקר!!
    על ידי RKOLegend בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 12-07-2008, 03:12
  3. [חדשות ספויילרים לא מסומנים] החזרה של טייקר!!
    על ידי RKOLegend בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 26-06-2008, 20:30
  4. חדשות ה13.11
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-11-2006, 23:20
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[פירסום] חדשות ה13.12 טייקר ומייקלס פורשים???

  1. #1
    מורחקים
    שם פרטי
    גיא
    תאריך הצטרפות
    09/2008
    הודעות
    651
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא צריך לצאת חכם,צריך לצאת מלא בכסף
    מין: זכר

    ברירת מחדל [פירסום] חדשות ה13.12 טייקר ומייקלס פורשים???

    *שבוע שעבר שוחרר ברוס פריצ'רד מהWWE. ברוס פריצ'רד הוא לשעבר ברודר לאב (המנג'ר הראשון של טייקר). הוא הפיץ 10 עמודים של תסריט לפיוד של טייקר ומייקלס לפני רסלמניה 25 וגם אחרי. הנה כל הפירוט (יש המון פירוט ויהיה חפירה)
    הסיפור הוא ששון מייקלס והאח של טייקר קיין שומעים שטייקר מחליט לחזור לעמק המוות אחרי רסלמניה 25 (מחזק את השמועות שטייקר פורש ב2009). קיין מרגיש שזה הרגע האחרון שלו להוכיח את עצמו בפני טייקר והוא זה שינצח אותו ברסלמניה בקרב אחרון של טייקר. מהצד השני שון מייקלס שאין לו שום מתאבק לפיוד לרסלמניה אומר שהוא זה שצריך להילחם נגד טייקר בקרב האחרון שלו והוא אומר שהוא גם עשה את זה עם ריק פלייר שנה שעברה וזה מוביל לפיודון בין שון וקיין על מי ילחם נגד טייקר ברסלמניה.
    זה יוביל לקרב בנו ואי אואט בין שון מייקלס לקיין שבו המנצח ילחם נגד טייקר, מייקלס נצח (ברמאות וזה יוביל להיל טרן קטנטן) והוא ילחם נגד טייקר ברסלמניה 25. קיין ושון יעשו ברית ביניהם וקיין הוא יהיה השומר ראש החדש של שון מייקלס ויגן על שון עד הקרב שלו ברסלמניה 25. טייקר יתחיל עם כל המשחקי מוחות הקלאסיים שלו ובתוכנית של ה30 במרץ (הפרק האחרון של ראו לפני רסלמניה) קיין יעזוב את שון.
    2 העמודים האחרונים של התסריט הם של הקרב ברסלמניה. הסיום של הקרב הולך ככה: השופט שוכב על הרצפה (מייק קיודה יהיה השופט) שון מייקלס עם כסא מפציץ את טייקר ואז שון מצמיד והשופט יספור לאט לאט אבל קיין מגיע מאמצע שום מקום ומפסיק את ההצמדה ועושה לשון צ'וקסלאם וטייקר מתיישב ועושה את הטומבסטון האחרון שלו והרצף לא נשבר. אחרי שהכרוז מכריז שטייקר הוא המנצח יהיה חושך באולם ופול ברר יחזור עם הכד של טייקר והוא יגיד שזה הזמן שטייקר יחזור לעמק המוות. טייקר וקיין יעמדו ביחד בזירה עם זיקוקים וכו'.
    קיין ושון ימשיכו עם פיוד שלהם שיוביל לבאקלאש 2009 לקרב הל אין א סל שיהיה הקרב האחרון של שון מייקלס.
    את הסטורליין הזה כתבו ברוס פריצ'רד מייקלס הייז ווינס מקמהן. לא ידוע מה הWWE הולכים לעשות בנידון אחרי שברוס חשף את הסטורליין באינטרנט.





    *יש שמועות שוינס עדיין לא מרוצה ממייקל קול ובשבוע האחרון וינס ניהיה יותר מעוצבן עליו. וינס גם עצבני על ג'ים רוס וטאז אבל לא כמו על קול. יש הרגשה שטוד גרישהם ומאט סטרייקר שזכו בפרסי הסלאמי לפי בחירתו של וינס מסמלת משהו.




    *סופר קרייזי חזר למקסיקו ואמר שם שלא משנה מה דוס קארס (מתאבק מקסיקני שחתם עם הWWE) אומר הוא והWWE לא חתמו על שום חוזה. קארס עדיין אומר שהוא יעשה דביוט בWWE בחודש הבא. אם מדברים על סופר קרייזי הוא יסיים לעבוד עם האינדיז בקרוב וצפויי לעשות דביוט בAAA בשבוע הבא. הוא יקודם לאפר קארד כפייס.



    *אתמול היה היום הולדת של מתאבק ECW לשעבר סאבו. הוא חגג 44.




    *המיין איבנט של ראו ב15 בדצמבר (יום אחרי ארמגדון) יהיה ג'ון סינה נגד כריס ג'ריקו על האליפות בקרב רחוב! עדיין לא ידוע אם זה יהיה קרב חושך או קרב בתוכנית עצמה.



    *יש דיבורים לעשות סטורליין שמוערב עם HHH וסטפני ביחד כזוג. היו דיבורים על סטורליין כזה כבר לפני כמה חודשים אבל לא היה להם איפה להכניס את הסטורליין. עכשיו שסטפני חזרה לWWE וגם בהרבה פרומואים מדברים על זה שסטפני "שוכבת עם מתאבק" כמו ששיין אמר לה בראו לפני כמה שבועות.



    *יש הרגשה מאחורי הקלעים שכל הזמן בגלל שוינס צורח על השדרנים באוזנייה יגרום להם לעזוב את החברה. יש דיבורים עוד פעם לשנות את הזוגות של השדרנים מתישהו בתחילת שנה הבאה.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש משקיע האוואטר של שלומי.
    שם פרטי
    שלומי
    תאריך הצטרפות
    02/2008
    הודעות
    2,945
    לייקים
    18
    נקודות
    898
    משפט מחץ
    החיים הם כמו בולבול. פשוט, רגוע ונע בחופשיות ובדרך כלל נשים הן אלה שעושות אותו קשה.
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    >ודה על העידכוני םאחי


+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,168 | הודעות: 8,200,761 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect