1)שתי ציידים הולכים ליער לצוד.
הראשון בא לשני עם דוב. השני אורמ ללו איך עשית את זה?
הוא אומר לו ניכנסתי למערה עשיתי טוטו יצא דוב יריתי בוא והלכתי.
השני היתלהב מאוד מהרעיון נכנס, ואמר טוטו. שמע חלש חלש טוטו
נכנס קצת יותר עמוק דיבר יותר חזק "טוטו" שמע יותר חזק טוטו
נכנס עוד ואמר חזק " טוטו" שמע יותר חזר טוטו נכנס עוד והתעצבן... והוא צרח "טוטוטוטו"
באה רכבת דרסה אותו![]()
2)שני אנשים יושבים על ספסל, הראשון קם ואומר "זיינתי את אמא שלך " ויושב, והשני לא אומר כלום.
אחרי שתי דקות הוא עוד פעם קם " זיינתי את אמא שלך " ויושב , והשני עדיין לא אומר מילה .
אחרי זה הוא קם עוד פעם ואומר יותר חזק " זיינתי את אמא שלך "
לשני עדיין אין תגובה. אחרי עוד כמה פעמים נראשון קם וצורחחח
"זייינתי את אמאמאמאמ שלך@@!!!" השניי קם ואומר טוב אבא בוא הביתה אתה שיכורD:
3)ילד אחד בא לרפא ואומר , הרופא יש לי יצה אחת קטנה וביצה אחת גדולה.
הרופא:תראה לי .
הילד:לא אתה תיצחק.
הרופא: נישבע לך אני לא.
הילד:לא אתה כן.
הרופא:מבטיח לך שלא.
הילד: טוב, ומראה לו ביצה 1 מטר .
הרופא משתין מצחוק , ממש ניקרעעע ואז הילד אומר לו:בגלל שצחקת אני לא יראה לך את הגדולה.
4)תאילנדי ניכנס לאוטובוס ויושב.
הנהג אומר לו תילאנדי מה עם לשלם? התאילנדי אומר לו :תאילנדי לא משלם. הנהג אומר , טוב זאת פעם ראשונה שלך באוטובוס נוותר לך.
יום אחרי התאילנדי בא לאוו נהג ויושב, הנהג אומר לו תאילנדי מה עם לשם , התאילנדי עונה לו : תאילנדי לא משלם. הנהג מביא לו אגרוף ומעיף אותו מהאוטובוס, יום אחרי התאילאנדי בא ויושב , הנהג אומר לו תאילנדי מה עם לשלם? התאילנדי אומר לא תאילנדי לא משלם. הנהג מזיין אותו מכות ווקר אותו. והתאילדנדי הולך למיון, בא החוקר ואומר לתאילנדי . תאילנדי למה אתה לא משלם.
התאילדנדי עונה לו: תאילנדי לא משלם לתאילנדי יש כרטיסיה!
5)ילד ניכנס לאוטובוס ואומר : ככככמממה עעעווללההה ככככרטיסיה?
הנהג נות9ן לו אגרוף ומוציא אותו. יום אחרי הוא בא שוב. כככמממה עעעווללההה ככככרטיסיה? הנהג מרביץ לו ומוצי אותו. הילד בא לאבא שלו : ההההנננהההגגג הררבייץץץ ליייי כייי שאאאלללתתתיי אאאווותתתווו כככמממההה עעוולללההה ככררטטטיייסיייהה ! האבא בא לנהג ואומר לו למה הרבצתה לילד שלי? הנהג עונה לו: ככככיייי הווווואא צצצווחחחקקק עלללייי!
מי שלא מבין לא מבין![]()
תגידבוD:

ציטוט ההודעה