יש לי בעיה די גדולהה ומאודד מבאסתת .. אז ככה יש לי חבר טוב והיינו כמו אחים והיינו הולכים לכל מקום מספרים אחד לשני סודות והכל הכל אני רציני.. ההבדל ביני לבינו הוא זה שהוא מתחבר ישר עם כולם ואהוב על כולם ולי לוקח יותר זמן עם אנשיםם .. קיצר זה התחיל בערך לפני שנה.. והתרחקנו בגלל חברה שלו כנראהה(הם עוד מעט שנה ביחד) .. הואהיה הולך איתה וזה ואיתי פחות וזה ברור אני מבין אותוו וסבבה אבל לאט לאט הוא התחיל להתרחק ממני לספר לי פחות דברי וזה וזה בא לאט לאט .. ומה גם נהים לו חברים אחרים גם (עוד חברים "טובים")והוא מספר גם להם סודות וזה ולי כבר בקושי ..
בתקופה האחרונה הוא בכלל איתי לא מסתובב לא מתקשר לא כלום ועם אחרים הוא יוצא וזה במילים אחרות נהנה מהחיים ואני כמו מנייאק מבואס תחת ובדיכאון .. והוא אפילו לא מתעניין בכלל בזמנים שהוא היה בריבים עם החברה הייתי מדבר איתם עוזר להם בהכול הייתי משלים ביניהם וכל זה.. ועכשיו פתאום שטוב לו והוא מתחבר עם אנשים אחרים ויוצא איתם ולא איתי אז הוא שוכח אותי(והיינו כמו אחים ואני לא צוחק! )..ונגיד גם במקום שהוא יגיד לי שנגגיד יוצאים או משהו אז החברים שלו אומרים לי תבוא היום וזה .. ואני אפילו לא יודע במה מדובר כאילו דברים כאלה ..
אני לא יודע מה לעשות עם זה ?..
אני לא רוצה לעזוב אותו בכל זאת חבר טוב אבל אני גם לא קקה שלו שמתי שהוא צריך עזרה רק הוא יבוא ומתי שלא הוא ישאר עם החבורה החדשה שלו ..
קיצר תנו עצות![]()

ציטוט ההודעה

?