זה אפשרי בכלל להריץ קבצי mkv (או סרטים באיכות HD)? ואם כן אז לא עדיף לקנות Sonyplaystation 3? נגן Blue Ray הכי פשוט לא פחות מ-2000 ש"ח.
נ.ב. מוגי תפסיק לנעול נושא כל כך מהר בנושא הקודם שלי ענית חצי תשובה ונעלת אותו.
זה אפשרי בכלל להריץ קבצי mkv (או סרטים באיכות HD)? ואם כן אז לא עדיף לקנות Sonyplaystation 3? נגן Blue Ray הכי פשוט לא פחות מ-2000 ש"ח.
נ.ב. מוגי תפסיק לנעול נושא כל כך מהר בנושא הקודם שלי ענית חצי תשובה ונעלת אותו.
נערך לאחרונה על ידי OmriYaHoo; 20-01-2009 בשעה 18:35.
|
|
כן אחי זה אפשרי להריץ קבצי MKV/סרטי HD במחשב אבל רק ע"י נגנים תומכים.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
וכן אתה יכול להפעיל אותם בטלויזיה בעזרת נגן HD.
לדעתי האישית חבל לקנות נגן HD עדיף לקנות מחשב HTPC או מכשיר כמו POPCORN HOUR שזה בעצם הארדסק עם מפענחים שמתחבר לטלויזיה.. ואז לא צריך לצרוב דיסק BLUE RAY אלה רק להעתיק לכונן על החומרה.
חבר'ה תהיו הגיוניים נראה לכם שאני אצרוב דיסקים של Blue Ray כל דיסק זה לפחות 50 שקל.
התכוונתי לחבר את הכונן הנייד שלי למכשיר Blue Ray ולנגן אותו דרך החיבור USB. וגם אני מתלבט הרבה זמן אם לקנות סוני 3 ואם זה אפשרי במכשירים האלו הרי שגם בסוני אפשר וזו עוד סיבה (משמעותית לדעתי) לקנות אותו.
ומוגי בקשר למה שאמרת על המכשירים האלו אין לי מושג מה הם או כמה הם עולים ואיפה להשיג אותם...
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה לא יכור לחבר USB לכונן HD אתה צריך צורב HD ודיסקים של HD כנ"ל בשביל סוני 3.
רק שבסוני 3 אתה יכול להעתיק דברים לכונן הקשיח שלו.
יש חומרות שמגיעות עם כונן קשיח שאתה מעביר אליו תסרטים וצופה דרכם כמו שאמרתי POPCORN HOUR.
זה שאתהלא יודע איפה להשיג רק מראה שלא חיפשת בגוגל.