קניתי wii חדש עכשיו אני רוצה לצרוב משחקים שכבר הורדתי ואין לי שמץ איך לעשות את זה אני חדש בעסק הזה..
מישהו יכול לעזור לי בקשה???
קניתי wii חדש עכשיו אני רוצה לצרוב משחקים שכבר הורדתי ואין לי שמץ איך לעשות את זה אני חדש בעסק הזה..
מישהו יכול לעזור לי בקשה???
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.וברור לך שאתה צריך צ'יפ נכון?
- Extract the file you downloaded, if necessary. If the file you extracted is a raw *.wii, *.wod or *.god file, you will need to unscramble it using Unscrambler 4 Download this from [ingenieria-inversa.cl].
- Extract unscrambler into the directory where your raw images are. Open command prompt (Start>Run>cmd) and type "cd ../../" and then the full path of your raw images.
- Type 'unscrambler.exe raw-image.wii "image.iso"' replacing raw-image.wii with the filename of your raw image and image.iso with any name you want your new *.iso to have.
- Burn the ISO to empty DVD, using your burning software (see Things You'll Need below)
- Insert the DVD you burned into the Wii and play.
הי יש לי ווי מוסב אני יכול להכניס HD שבו יש את המשחקים
אני מעוניין לרכוש משחקים ולשים אותם ב HD
הבנתי שזה כמה שקלים למשחק.
אם מישהו יכול לעזור אשמח
אני מירושלים אבל נייד ויכול להגיע לאזור המרכז
תודה
אייל
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
הקפצת נושא מלפני שנתיים !!!
נעול
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il