אישה אחת הולכת עם בעלה בסופר, לפתע עוברת בחורה יפה והבעל מסובב את הראש אחריה, אז האישה אומרת לו : מה קורה איתך ? בכל פעם שאתה רואה איזה בחור יפה, אתה שוכח שאתה נשוי ! אז הבעל אומר לו : מותק, תירגעי, זה להיפך, אני פשוט נזכר שאני נשוי.
איזה בחור אחד מגיע לפסיכולוג ומספר לו שכל יום כשהוא מגיע לבית הוא לא מצליח להירדם כמעט כל הלילה וכך הוא מגיע תמיד עייף לעבודה, אומר לו הפסיכולוג, בוא תשמע מה אני עושה ואולי זה יעזור לך : אני הולך כל יום לבית שותה כוס תה נכנס עם אשתי למיטה, עושה איתה אהבה והולך לישון מאושר, אז האיש אמר לפסיכולוג, זה באמת רעיון גאוני ! מתי אני יכול לבוא לאשתך ?
בעל ואשתו מגיעים לייעוץ זוגי, הייעוץ שואל אותם, בואו נגיע לשורש הבעיה בקשר בניכם, אז האישה אומרת, הבעיה היא שבעלי בזמן האחרון התחיל להיות מאוד ילדותי ! שואל אותה היועץ, אבל איך זה מתבטא ? עונה לו האישה, בזמן האחרון הוא גונב לי את כל הצעצועים באמבטיה !
משה וישו מתווכחים בניהם מי עשה יותר ניסים, אומר משה לישו, אני חציתי את הים בשביל בני ישראל ! אז ישו אמר לו : למה כל המאמץ כשאפשר פשוט ללכת על המים ?
משוגע אחד בורח מבית המשוגעים והוא רואה, ילד קטן טובע בים, הוא ניגש לעבר הילד ושומע את הילד צועק לו : אני לא יודע לשחות ! אני לא יודע לשחות ! אז המשוגע אומר לו : נו אז מה ? יש הרבה דברים שאני לא יודע לעשות, אבל אני לא הולך וצועק את זה !
איזה אחד הולך ברחוב ורואה קבצן ששוכב ושני כובעים לידו, הוא לא יכול להתאפק ושואל את הקבצן, למה שמתה לידך שני כובעים ? אז הקבצן ענה לו : פתחתי עוד סניף..
בחורה נפרדת מחבר שלה, הוא ממש בהלם, נכנס לעצבות, לא יודע מה לעשות, בסוף אומר לה : בחיים שלך את לא תצליחי למצוא גבר כמוני ! אז היא אמרה לו : זהו בדיוק, שאני לא רוצה גבר כמוך
מוכר בבית קפה נעצר ע"י המשטרה ועומד למשפט, הוא נעצר כי הוא מוכר משקה לאנשים בטענה שהמשקה הזה מחזיר להם את הנעורים, מתחיל המשפט והשופט שואל אותו : האם נעצרת כבר פעם ? אז האיש משיב : כן, פעם אחת לפני 400 שנה, פעם אחת לפני 150 שנה, וזאת הפעם השלישית כבר שעוצרים אותי.
שופט בבית המשפט, שופט משפט של אונס, הוא פונה לנאשם ואומר לו : האם אתה מודה שאנסת את הנאשמת ? אז הנאשם אומר : כן, אני מודה על זה מאוד..
לאחר שעה של תיקון סתימה בבית של הלקוח האינסטלאטור מבקש מהאישה תשלום של 400$ האישה בהלם אומרת לו : אדוני, בעלי שהינו רופא מנתח אינו מרוויח סכום כזה בשעה, אז האינסטלאטור ענה לה : גם אני קיבלתי סכר יותר נמוך כשעבדתי בתור רופא..
שני אנשים יושבים על הדלפק בתוך בית קפה שנמצא בקומה העשירית של קניון, אחד מהם פונה לשני ואמר לו : יש פה זרמי אוויר מאוד מוזרים ליד הבניין, רוצה להתערב שאני קופץ מהחלון ולא קורה לי כלום ? הוא הולך לחלון קוץ ממנו וכעבור כמה דקות הוא נכנס שלם ובריא בכניסה של בית הקפה, הבחור השני נדהם והוא בעצמו איש שמאוד אוהב אתגרים ודברים מיוחדים, הוא ניגש גם אל החלון וקפץ, הוא נפל על המדרכה ומת, הברמן אומר לאיש הראשון שקפץ : סופרמן אתה מזה דפוק כשאתה שיכור !
שני הרפתקנים מגיעים לג'ונגל, כדי להעצים את ההרפתקה הם מחליטים להיפרד ושכל אחד ייכנס ליער למשך כמה שעות ובערב ייפגשו באותה נקודה, לקראת הערב שניהם מגיעים למקום ואח מספר לשני : כשנכנסתי ליער טיילתי להנאתי ופתאום הגיע נמר, היה לי מזל שהיה לידי עץ גדול והספקתי לטפס עליו והנמר גם ניסה אבל החליק ובגלל זה אני עדיין בחיים, השני מספר גם אחרי רדף נמר, ומרוב פחד השתנתי במכנסיים, אז הראשון אומר לו : נו אבל איך נשארת בחיים ? אז השני אומר לו : גם הוא החליק..
איזה בריון בגובה 2 מטר מלא בשרירים מנופח כולו עם פרצוף מפחיד נכנס לתוך באר, הוא ניגש לברמן ואומר לו : תביא לי בירה או ש.. הברמן נותן לו ומפחד לבקש ממנו חשבון, והבריון יוצא מבלי לשלם, יום למחרת אותו סיפור וככה עוברים כמה ימים עד שלברמן נמאס ובפעם הבאה שהבריון נכנס ואמר לו : תביא לי בירה או ש.. הוא שאל : או ש.. מה ? אז הבריון ענה לו : או שתביא קולה או מיץ תפוזים, לא משנה לי, מה שיש לך..
שתי פרות נפגשות ברחוב ואחת מהן אומרת לשנייה ראיתי את בעלך אתמול, אז השנייה אומרת לה, באמת ? כבר שבוע שהוא לא מדבר איתי, עם מי הוא היה, הוא היה לבד ? אז הפרה השנייה אומרת לה : ראיתי אותו מסתובב בשווארמה של ציון !
בוס מתקשר למשרד שלו מהמילואים, ושואל את המזכירה שלו מה קורה, היא אומרת לו שיש לה חדשות טובות ורעות, אז הוא אומר לה : תתחילי ברעות, המזכירה אומרת לו : אשתך מתגרשת ממך ורוצה לתבוע אותך על כל הכסף שלך, החברה הגדולה שכמעט חתמנו איתה משכו בחזרה את ההצעה שלהם ונצטרך כנראה לסגור את המשרד. אז הוא אומר לה : אז מה החדשות הטובות ?! אז היא ענתה לו : מתוק שלי יהיה לנו תינוק !



ציטוט ההודעה





