נכתב במקור על ידי
snopkin
אלה השלבים שכמעט כל גבר עובר :
א. אתה לא מצליח לדבר עם מישהי שאתה רוצה,אין לך ידידות בכלל,רק חברים בנים
ב. יש לך איזה מישהי שאתה דלוק עליה,אבל אתה לא מצליח לדבר איתה בגלל שאתה ביישן
ג. כל אחת שאתה רוצה ומנסה לדבר איתה הופכת לידידה שלך ואתה מתבאס
ד.אתה מתחיל לפתח הרבה ידידות ודווקא אלו שאתה לא מעוניין בהן,רוצות אותך
ה.אתה מתחיל להבין איך צריך לדבר עם בחורה בשביל שהיא תרצה אותך,ובמקרה הטוב אתה משיג חברה
ו.אתה כבר חושב שאתה ממש טוב עם בחורות אבל אז באה לך ה"מתוסבכת" ודווקא עליה אתה דלוק
ז.אתה לומד איך להיות אפילו עם המתוסבכת =]
כמו שאתה רואה אתה בשלב השלישי,אבל אתה בדרך הנכונה,אגב רוב הגברים נעצרים בשלב ה,שזה דיי עצוב כי הם כל כך קרובים להשיג כמעט כל אחת שהם רוצים....
עכשיו ניגש לעיניין...אתה צריך לא להתנהג כמו ידיד ולהתחיל לדבר איתה על דברים שידידים לא מדברים עליהם...תתחיל לדבר איתה על דברים שקשורים למין,כן,אני יודע שזה נשמע ממש סוטה,אבל אתה צריך לעשות את זה בהסוואה של משהו "מצחיק" או כ"מבחן" שאתה בוחן אותה...עדיף אפילו עם שילוב של השניים.
הנה דוגמא : "פשש לינוי אני רואה שבאת היום עם חולצה אדומה מזעזעת,עם מי את מנסה להתחיל היום ? " אתה גם עוקץ אותה בזה שאתה אומר שהחולצה מזעזעת,וגם מציב אותה במצב שהיא נראית "נואשת" לחבר.
עוד דוגמא (הרבה יותר קיצונית) : "חחחח...אבל בנינו ? ברור לך שאת בחיים לא תצליחי להיות איתי במיטה,אני מקווה שזה ברור לך"
יש בחורות שיתחילו להתעצבן ולומר לך דברים כמו "למה מי בכלל תיגע בך" וכאלה אבל זה כבר במקרה שאתה מתחיל עם פרחות =]