ישלי בפנים שיער כזה קטןקטןקטן שלא ממש רואים.. נעים כזה.. והוא מגיע לי עד לעיניים בערך..
אם אני יתגלח אני יהיה שעיר רצח?
ישלי בפנים שיער כזה קטןקטןקטן שלא ממש רואים.. נעים כזה.. והוא מגיע לי עד לעיניים בערך..
אם אני יתגלח אני יהיה שעיר רצח?
|
|
לגלח בפנים ממש לא מומלץ חוץ מזיפים
אם הן ממש קטנות ובקושי רואים אותן חבל לגעת בזה עם פינטצה/גילוח/שעווה
אתה תצטרך קבוע כל איזה חודש להוריד כי זה יצמח שוב השיערה תהיה יותר ארוכה ממה שיש לך אם לא תוריד קבוע
תגלח את אזור הזיפים אל תגלח ליד העיניים כי אז כל הפרצוף יהיה לך שערות.
אם אתה חושב שאתה צריך להתגלח תבקש מאבא שלך שילמד אותך זו לא בושה.
חבל שתגלח את כל הפנים ויגדלו לך שערות בכל הפנים אחר כך.
עזוב ,עד שלא יהיה לך שיער שחור עם זיפים ,אל תגלח .
הייתי דפוק גילחתי פעם ראשונה בגיל 14 ,היום אני בן 16 ואני צריך להתגלח כל יום-יומיים .
משגעעעעעעעעעעע ,
אז אל תעשה את זה.
לא נוגעים בשערות שגודלות באזור העיניים אחי תזהר כי אז שאתה מתגלח או מוריד זה מתפשט ובסוף יכול להגיע גם ממש לעין עצמה..
תפסיקו להיות קוקסינלים כל אחד בוכה שיש לו זיפים, ככה זה כי אתה גבר אמור להיות לך זיפים אתה לא כוסית...
שיער כזה לא מגלחים אחי דרך אגב...
מהעצמות של הלחיים למטה תגלח חופשי, ולזה שהוא התבאס שהתגלח בגיל 14, אם אתה רוצה להיות כוסית תלך עם אחותך לסופר פארם תקנה שעווה איתה ותורידו ביחד שפם...
תאמין לי אחי לך לאבא שלך, אבא שלי לימד אותי לעשות שפיצים אחושילינג אני יודע לסדר תפאות כמו מלך עם סכין אני עושה את זה יותר טוב מכל אחד שיש לו מכונה...
דרך אגב לזה שבכה שהוא צריך להתגלח כל יומיים, ככה זה כמו שבן אדם צריך להתרחץ הוא צריך להתגלח זה לוקח בדיוק 5-10 דקות...
אבא שלי מתגלח ארבעים שנה והוא מתגלח רק בבוקר לפני שהוא יוצא לעבודה כי אם הוא יתגלח יום לפני כבר יצמח לו זיפים...