12 יום לרסלמניה!
12 יום לרסלמניה!
12 יום לרסלמניה!
12 יום לרסלמניה!
12 יום לרסלמניה!
12 יום לרסלמניה!
12 יום לרסלמניה!
12 יום לרסלמניה!
12 יום לרסלמניה!
חדשות ללא ספויילרים:
*המתאבק המקסיקני אבסימו נרגו נמצא מת בנהר אל רוזריו שבטקסס. אבסימו עשה כמה הופעות בTNA ב2004 וכמה הופעות בWWF בתחילת 1997. אבסימו היה בו 37. לפי בדיקות במשטרה הוא כנראה עירבב בין סמים ואלכוהול.
ז"ל
*מתאבק הWWE לשעבר סטיב דול שעבד בחברה מ1993-1995 נפטר אתמול. הוא היה בן 44. סיבת המוות עדיין לא ידועה.
ז"ל
*הדיווה של הWWE לשעבר דברה עשתה פייסבוק-הכתובת שלה: http://www.facebook.com/profile.php?id=1515288078&ref= profile#/profile.php?id=1515288078&ref= name Also
*ריקי סטימבו היה בהאוס שואו של הWWE לפני כמה ימים. היה לו עימות עם כריס ג'ריקו (לא אמיתי) עד הקרב של כריס נגד סי אם פאנק. פאנק ניצח את ג'ריקו.
*הרסלמניה הזאת תיהיה הרסלמניה הראשונה מאז רסלמניה 18 שיש בה קרב על האליפות הבין יבשתית.
חדשות עם ספויילרים:
*בפירסומת של רסלמניה 25 שהייתה על הבאטל רויאל של הדיוות, לא הראו את גייל קים וקנדיס מישל. כנראה שזאת הייתה טעות או שהן לא יהיו שם (גייל צריכה לעשות את הדביוט שלה ברסלמניה-לפי השמועות).
*אם כבר מדברים על גייל קים היא עשתה את הקרב הראשון שלה בWWE מזה כמה שנים בהאוס שואו של סמאקדאון בקרב זוגות עם מריה. הן ניצחו את אלופת הדיוות מאריס ומישל מקול.
*בראיון עם שון מייקלס למגזין של הWWE הוא אמר שהוא שוקל לבקש מבראט הארט שיכניס אותו להיכל התהילה-מתי שיכריזו ששון יכנס (וזה לא יקרה השנה)
"האינסטינקטים שלי ישר יגידו טריפל H או ריק פלייר. אבל אני רוצה לעשות משהו שונה, דיברתי עם אישתי וחשבנו על קווין נאש, או אפילו הבן שלי שיגדל עד מתי שיכניסו אותי להיכל, אבל אז חשבתי על בראט. לפעמים אני חושב "האם הוא יסלח לי על מה שקרה במונטריאול 1997? אני לא מתכחש למה שקרה, זה הייתי אני באותו זמן, וככה זה היה צריך להיות, כמובן שזאת הייתה טעות ענקית, וזה מפריע לי מאוד".
*אשלי מסארו (אשתי) עידכנה את הפייסבוק שלה ובחלק של "המעסיק" רשום WWE. לפי מה שאשלי אמרה במייספייס שלה היא לא תיהיה ברסלמניה אבל היו שמועות לפני חודש שהיא דיברה עם המנהל של הטלאנטים.
*עדיין לא פירסמו קרבות לראו הערב אבל ככל הנראה סטפני מקמהן תחזור לראו. הפעם האחרונה שהיא הייתה בראו הייתה בשבוע שעבר לכמה שניות קצרות ונשיקה עם HHH.
בנוסף בECW יש שמועות שיהיה פרק שמוקדש רק לדיוות כדי לקדם את הבאטל רויאל ברסלמניה. באתר של הWWE לא רשום כלום על פרק רק של הדיוות ובמדריכי טלוויזיה רשום שהפרק הקרוב של ECW יהיה על ג'ק סוואגר
*מריה אמרה בראיון שבדראפט הקרוב היא תיהיה מאוד שמחה לחזור לראו.
קרדיט לפורום אחר.

ציטוט ההודעה