חברת המשחקים האמריקנית מתכוננת לימים שאחרי המיתון
כמו רוב חברות המשחקים הגדולות, גם THQ נפגעה מהמיתון הכלכלי ונאלצה להכריז על תוכנית קיצוצים שכללה פיטורי מאות עובדים. ובכל זאת, בכירי החברה כבר רואים את האור בקצה המנהרה, ומכינים תוכניות עבודה המלאות במשחקים מושקעים לשנים שאחרי המשבר הכלכלי.
במצגת שהועברה למשקיעיה של THQ והודלפה לאחרונה לתקשורת, מופיע בבירור משחק נוסף בסדרת Red Faction שייצא עד תחילת שנת 2012. לצידו אמור להופיע על המדפים גם משחק תפקידים המוני המבוסס על מותג המיניאטורות "Warhammer 40,000", ומשחק המבוסס על סרט חדש מבית אולפני האנימציה Pixar.
גם ב-2011 לא יחסרו ל-THQ להיטים פוטנציאליים. בשנה זו יגיעו למדפי החנויות Saints Row 3, וגם כותר פעולה חדש ומקורי מבית Relic, חברה שהתמחתה עד כה דווקא במשחקי אסטרטגיה בזמן-אמת. כמו כן, ל-THQ יש תכניות למשחק מירוצים חדש שטרם נחשף, וכותר פעולה מרובה-משתתפים שיפותח על ידי הצוות של Frontlines: Fuel of War.
כעת נותר לקוות שעד 2011 המיתון הכלכלי באמת יסתיים. אם המצב גרוע משחשבנו, אין זה תסריט בלתי אפשרי ש-THQ תבחר לבטל עוד כמה מהפרויקטים שנחשפו במצגת האופטימית.
גיימר
לדעתי כל משחק של סדרת הRed Faction היה מוצלח וגם זה יהיה מוצלח






ציטוט ההודעה



