קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |בדיחות| מצחיקות טילים!
    על ידי LonY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-01-2007, 20:17
  2. [בדיחות]..2 בדיחות מצחיקות
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 09:54
  3. בדיחות מצחיקות!!!| כנסו ותגיבו....
    על ידי +Or_Agur+ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 15-06-2006, 23:35
  4. 22 בדיחות מצחיקות בטירופה חח
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:49
  5. שני בדיחות מצחיקות
    על ידי Program בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 17:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

[בדיחות]בדיחות מצחיקות

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    16

ברירת מחדל [בדיחות]בדיחות מצחיקות

1.איזה אחד נכנס לרופא ואומר לו : ד"ר בזמן האחרון כולם מתעלמים ממני, אז הרופא אמר : הבא בתור !
    2.מבוגר אחד הולך כבר 30 שנה בכל יום לכותל ומבקש לזכות בלוטו, יום אחד ירד אליו מלאך, בן אדם לבוש לבן עם כנפיים ואמר לו : אני יש לי דיבור שם למעלה ויכול לסדר לך לזכות בלוטו, אבל אתה חייב לעשות משהו אחד, המבוגר אומר לו : אני מכון לעשות הכול ! אז המלאך אמר לו : תקנה כרטיס !
    3.הבן של אוסמה בן לאדן חזר הביתה מבית הספר בוכה, בן לאדן בא אליו ושאל אותו : בן, למה אתה בוכה ? אז הבן שלו סיפר לו שהם היו בבית הספר והמורה שאלה איזה בניין הכי גבוהה והוא ענה בטעות על הבניין השני הכי גבוהה וכולם בכיתה אמרו לו שזה התאומים וצחקו עליו, אז בן לאדן התעצבן ואמר לו : אל תדאג, אני אטפל בזה ..
    4.גבר אחד נכנס למגדת עתידו לאחר המלצות חמות מחבריו ושאל אותה כמה זה עולה פגישה איתך ? אז היא אמרה לו : פגישה איתי זה 2 שאלות וזה עולה לך 500$ אז הגבר אמר לה : זה לא יקר מדיי ? אז היא ענתה : לא, מה שאלתך השנייה ?
    5.גרוזיני עשה מחקר, הוא לקח זבוב ותלש לו את הכנפיים והזבוב הלך, אז הגרוזיני רשם : זבוב בלי כנפיים הולך ברגל, אחרי זה הוא תלש לזבוב עוד רגל והזבוב הלך, הוא שוב רשם זבוב בלי רגל הולך, הוא המשיך לתלוש לו את הרגליים ולרשום כל פעם שהוא הולך, ואז כשהוא תלש לו את הרגל האחרונה, הזבוב נשאר במקום, הוא התחיל לצעוק לו שילך והזבוב לא הלך, אז הגרוזיני רשם במחברת שלו : זבוב בלי כנפיים ורגליים לא שומע.
    6.שתי פרות נפגשות ברחוב ואחת מהן אומרת לשנייה ראיתי את בעלך אתמול, אז השנייה אומרת לה, באמת ? כבר שבוע שהוא לא מדבר איתי, עם מי הוא היה, הוא היה לבד ? אז הפרה השנייה אומרת לה : ראיתי אותו מסתובב בשווארמה של ציון !
    7.שלוש נשים מספרות על הילדים שלהן אחת לשנייה, הראשונה אומרת הבן שלי הוא רב, בכל פעם שהוא נכנס אומרים לו : הוא אדוני הרב, השנייה אומרת הבן שלי הוא רב ראשי לישראל, בכל פעם שהוא מגיע אומרים לו הוא כבודו הרב הראשי, השלישית אומרת : הבן שלי חשפן בכל פעם שהוא מוריד את הבגדים אומרים לו : הוא אלוקים, הוא אלוקים.
    8.בוס מתקשר למשרד שלו מהמילואים, ושואל את המזכירה שלו מה קורה, היא אומרת לו שיש לה חדשות טובות ורעות, אז הוא אומר לה : תתחילי ברעות, המזכירה אומרת לו : אשתך מתגרשת ממך ורוצה לתבוע אותך על כל הכסף שלך, החברה הגדולה שכמעט חתמנו איתה משכו בחזרה את ההצעה שלהם ונצטרך כנראה לסגור את המשרד. אז הוא אומר לה : אז מה החדשות הטובות ?! אז היא ענתה לו : מתוק שלי יהיה לנו תינוק !

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של Awes0me
    שם פרטי
    מטר
    לייקים
    0
    נקודות
    323
    משפט מחץ
    נצטער, חסרה לי מ' בנקלדת. אני נקבל את המ' לנונולדת

נחמדים, לא יותר חחח

משתמש מתחיל האוואטר של ronas
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    0
    נקודות
    92
    משפט מחץ
    לעולם אל תיכנע

נחמד

נחמד

נחמד

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,611 | הודעות: 8,200,204 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect