יש לכם איזה תרגליים ביתיים נחמדים לשרירי האמה?אני לא הולך להרשם למכון בזמן הקרוב,גם כי אין לי זמן וגם כי הייתי ואין לי כבר את המוטיבציה...אני סתם רוצה לאמן את שרירי האמה ועל הדרך את הבייספס,אם למישהו יש תרגלים נחמדים שימו פה![]()
יש לכם איזה תרגליים ביתיים נחמדים לשרירי האמה?אני לא הולך להרשם למכון בזמן הקרוב,גם כי אין לי זמן וגם כי הייתי ואין לי כבר את המוטיבציה...אני סתם רוצה לאמן את שרירי האמה ועל הדרך את הבייספס,אם למישהו יש תרגלים נחמדים שימו פה![]()
|
|
יש את המכשיר הזה שהוא כמו צבת (לא יודע מה השם שלו) ואתה מכופף אותו. תעשה הרבה כאלה ואתה ממש תחזק את האמה ואני חושב שזה גם עובד בקטנה על הבייספס
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
שמע... קח משקולת לא כבדה...נגיד 3 ק'ג.. שב על כיסא,שים את האמות על הברכיים,ואת פרק כף היד תעלה ותוריד. תוך חודשיים היא מעוצבת ומנופחת משו אשששש. וגם הקפיץ הזה שסוגרים.והוא לא עובד על ביספס..
אם לא הבנת תתרגיל תגיד לי...מקווה שעזרתי לך!!!![]()
אמה זה שריר שקשה מאוד לפתח מבחינה הביומכניקה של השריר, זה שריר בעל יתרון מכני כבד על שאר השרירים ואם תנסה לעשות תרגילים מבודדים לאמה סביר עקב הלחץ הגדול על מפרק כף היד שזה יגמר לא טוב.
בקיצור אחי אבל תעבוד עם תרגילים בימיוחד בשביל זה תאמין לי תיתאמן וזה גם יגדל..
ותעשה גם פתישים (שאתה עובד על יד קידמית)
זה לא קשור לפטישים כל תרגיל ליד קידמית כאשר מנח היד במיד פוזישן או בסופינציה עובד על השריר (ברכוראדיאליס)