שמעו, אני יכול להתגלגל במיטה איזה 30-40 דקות ולא מצליח להירדם, ואז אני קם וחוזר אחרי איזה שעה. יוצא שאני נרדם באיזה 12:00-12:30 ואני משתגע כי צריך לקום ב-7 בבוקר ואני לא יושן מספיק.
?..............
שמעו, אני יכול להתגלגל במיטה איזה 30-40 דקות ולא מצליח להירדם, ואז אני קם וחוזר אחרי איזה שעה. יוצא שאני נרדם באיזה 12:00-12:30 ואני משתגע כי צריך לקום ב-7 בבוקר ואני לא יושן מספיק.
?..............
|
|
נו אז אתה יושן 7 שעות
מה לא מספיק בזה?
אני יושן ממוצע 5שעות ומספיק לי
יש חתימה!
לשעברmoshe1061
אני מביא זה לא עוזר, מה 7 שעות? אני רוצה לישון יותר איך אתה יכול לקום בבוקר כשאתה יושן 5 שעות מתפוצץ לי הראש אם אני יושן כל כך קצת ואחר כך עוד ללמוד 5-6 שעות............
בן אדם צריך לישון 8 שעות.
בגלל שאתה בגיל התבגרות אז קורה שאתה יושן פחות או יותר [אני לדוגמא יושן צהורים].
או שתפנה לרופא המשפחה
אתה מתרגל לישון פחות, יוצא לבילויים ולמחרת הולך לעבודה מוקדם
אני לא מצליח להרדם לפני 1 בלילה.
זה לא טוב לישון פחות מ8 שעות, אם אתה יושן קצת זה יכול לגרום למחלות... ואני לא צוחק..
חוסר בשעות שינה מרובות יכול לגרום לאפילפסיה
יש חתימה!
לשעברmoshe1061
גם לי זה לפעמים קורה..
תנסה לחשוב על מסך שחור,ריק,בלי כלום בלי מחשבות בלי אוויר בלי אנשים.
אתה לבדך בעולם ריק מהכול,רק הגוף שלך נמצא שם ולא שום דבר אחד הנשמה שלך גם לא שם.
יופי עכשיו לא יהיה לך על מה לחשוב עוד ואתה תירדם ממש מהר
ככל שאתה זז פחות ככה תרדם מהר יותר.
תקרא קריאת "שמע ישראל" שעל המיטה....
עוזר בדוק!!!!!!!!!! כמה שזה ישמע מוזר! עוזר 100%
וכמו שסנופקין אמר,אל תחשוב על כלום! (אגב אם לא הבנת,שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד)ויש לזה המשך לא ארוך...3 דק' אתה מקדיש לזה ואתה יושן כמו תינוק!
זה ממש קשור למחשבות
אתה פשוט לחוץ מסיבה כולשהי
תפתור אותה וזה יעזור.
חחחח שאלו יהיו הצרות שלך תאמין לי..
אבל רק שתדע שאני כבר שנה וחצי נרדם רק ב5 לפנוןת בוקר או אחרי.. יש ימים שאני עוד מצליח להחזיק תעצמי בבית ספר ויש ימים שאיך שאני מגיע הבית אני נרדם עד 8 בערב ואז זה ממשיך ככה..