משוגע הולך לפסיכולוג. שואל הפסיכולוג:"מה הבעיה?". עונה לו המשוגע: "אנשים לא מאמינים לי שאני אלוהים!". מציין הפסיכולוג: "על מנת שאוכל לעזור לך אני צריך להכיר את ההיסטוריה שלך". המשוגע משיב: "אין בעיה, בראשית בראתי את השמיים ואת הארץ.."
יש 3 משוגעים שרוצים לברוח מבית משוגעים משוגע אחד אומר: אם יש גדר נמוכה נעבור מעליה" משוגע שני אומר: "אם יש גדר גבוהה נעבור מתחתיה" ומשוגע שלישי אומר: "חברים, אין גדר".
פרה לחברה שלה: שמעת על מחלת הפרה המשוגעת? הפרה עונה לה: כן שמעתי איזה מזל שאנחנו ברווזים
איזה אחד הולך ברחוב ושופך על הראש שוקו וכולם צועקים לו "מה אתה דפוק, מה אתה שופך שוקו על הראש?" אז האיש אומר "מה??? זה שוקו? חשבתי זה מוקה..."
דוקטור אחד בא לבית משוגעים לבדוק את מי אפשר לשחרר. הוא בא למשוגע אחד עם קופסת גפרורים. הוא שואל את המשוגע: "מה זה?" אז המשוגע עונה לו:"זה החתול שלי". למחרת הוא בא ושוב שואל אותו:"מה זה?" אז המשוגע עונה לו:"זה החתול שלי". ביום השלישי הדוקטור שואל אותו:"מה זה?" אז המשוגע עונה לו:"מה זאת אומרת? זו קופסת גפרורים!". אז הדוקטור משחרר אותו מבית המשוגעים. אחרי שהאיש יצא מבית המשוגעים, הוא מסתכל על קופסת הגפרורים ואומר: "איך עבדנו עליהם מיצי!"
זואופיל, פירומן ומזוכיסט הולכים יחדיו ברחוב.... הזאופיל אומר:"בואו נמצא חתול ונאנוס אותו.." ואז הפירומן אומר:"ואחר כך נשרוף אותו..." ואז המזוכיסט אומר:"מיאוו.."

ציטוט ההודעה