1-איך קוראים לחנות שמוכרים בה נעליים וספרים? - אינעל-אבוק.
2-פעם גרה משפחה ענייה בחווה-אמא אבא אח גדול ואח קטן והיתה להם פרה שהם עשו ממנה חלב ומוצרי חלב אחרים וככה הם חיו. יום אחד בא האבא לחלוב את הפרה וראה שהיא מתה. הוא חשב שאין יותר טעם לחיים שלו וקפץ מהצוק. האמא ראתה שהאבא לא מגיע ראתה את הפרה מתה ואת האבא מת בתחתית הצוק וקפצה גם. אחרי זה בא האח הגדול ראה ההורים והפרה מתו אז הוא בא לקפוץ ואז באה פייה ואמרה לו שאם הוא ידפוק אותה 3 פעמים היא תחזיר אותם לחיים. אז האח הגדול מתחיל לדפוק אותה ובפעם ה-3 הוא חוטף דום-לב ומת. בא האח הקטן רואה כולם מתים אז הוא בא לקפוץ באה הפייה אומרת לו אם תדפוק אותי 5 פעמים אני אחזיר את כולם לחיים ואני אתן לכם כסף ובית גדול, אז הילד אומר לה: "טוב אני אדפוק אותך אבל אל תתפגרי לי כמו הפרה!"
3-מילון עברי-יפני: חייל=אישימוזי. נהג מונית=אישימוטו. חיתול=שקימקקי.
4-איך יודעים שבתנ"ך היה רדיו? - "וישמע אלוהים את קול ישראל".
איך יודעים שבתנ"ך לא היה דאודורנט? - "וירם משה את ידיו וימת כל עמלק".
5- למה צריך 10 כורדים להוריד תמונה מהקיר? - אחד מחזיק ת'תמונה 9 שוברים את הקיר.
6- איש אחד נוסע במונית של מרצדס ושואל את הנהג מה זה הסמל על המכסה מנוע. הנהג אומר לו זה כוונת מי שמעצבן אותי אני נתקע בו. הנה דוגמה אתה רואה את הטויוטה הלבנה שם? תראה איך אני נתקע בה. אז הנהג דופק מהירות שיא וברגע האחרון סוטה מהדרך ומפספס בכוונה את הטויוטה, אבל הוא שומע בום חזק. הוא שואל את הנוסע מה זה היה הבום? אז הוא עונה לו פספסת אותו אז הורדתי אותו עם הדלת.
7-רוסי אחד הולך להיבחן לקג"ב אז לוקחים אותו למרתף עם 3 דלתות ואומרים לו שבשביל להתקבל הוא צריך לשתות 20 בקבוקי וודקה בדלת הראשונה להרוג גריזלי בדלת השנייה ולזיין 10 בחורות בדלת האחרונה. האיש נכנס לדלת הראשונה שותה ת'וודקה יוצא משם שיכור שפוך לגמרי. נכנס לדלת השנייה עם הגריזלי סוגר את הדלת והבוחנים שומעים כאלה רעשים מוזרים ואז הוא יוצא מהדלת ושואל אותם: "ועכשיו רק 10 הבחורות שצריך להרוג..."
8- היו בישראל בחירות לראשות הממשלה בין ביבי נתניהו, עמיר פרץ וציפי לבני. אז התחרות הייתה צמודה והחליטולקבוע מי המנצח בתחרות ציד: כולם נכנסים ליער לשעה ומי שצד הכי הרבה חיות הוא ראש ממשלה. ראשונה נכנסת ציפי לבני יוצאת עם 10 ג'ירפות 3 קרנפים ונמר אחד. אומרים לה וואי כמה צדת בטוח את תנצחי. אז נכנס ביבי יוצא עם 15 ג'ירפות 8 קרנפים 5 נמרים ואריה. אומרים לו וואי כמה הצלחת אתה בטוח תנצח! ואז נכנס עמיר פרץ יוצא בלי כלום אז שואלים אותו מה קרה לא הצלחת לצוד? אז הוא עונה למה נראה לכם צדתי איזה 60 דונצ'וטים! אז שואלים אותו מה זה דונצ'וטים? אז הוא עונה זה השחורים הקטנים האלה שקופצים למעלה ולמטה וצועקים: "דונט שוט! דונט שוט!"
9- איש כושי הולך לדוג תופס דג זהב אז הדג אומר לו תשחרר אותי ותקבל 2 משאלות. אז הכושי אומר אני רוצה להיות לבן ושבחורות יורידו מולי את התחתונים וישבו עליי. פאף-הדג הפך אותו לאסלה.
10- ארנב ודוב הולכים ביעד ופוגשים קוסם הקוסם אומר להם לכל אחד מגיעות 3 משאלות. הדוב אומר משאלה ראשונה אני רוצה מלא דובות יפות שיהיו מאוהבות בי. הארנב אומר משאלה ראשונה בא לי אופנוע. הדוב אומר משאלה שנייה אני רוצה עוד דובות יפות שיהיו מאוהבות בי. הארנב אומר משאלה שנייה אני רוצה קסדה לאופנוע. הדוב אומר משאלה אחרונה אני רוצה עוד דובות יפות שיהיו מאוהבות בי הארנב אומר משאלה אחרונה אני רוצה שהדוב יהיה הומו.

ציטוט ההודעה