לא אני כתבתי , מצאתי לכם מאמר ממש נחמד .
חשוב מאוד ,שתקראו את כל המאמר בשלמותו.
זה הלינק:
פחד גישה , ואיך להתגבר עליו.
אחרי שקראתם הכל , אני רוצה להדגיש חלק מאוד חשוב שאני ממש מסכים איתו:
חבר'ה , מילים כדורבנות. בהתחלה מאוד קשה , אחרי זה הופך לקל יותר בהדרגה (כמו כל דבר בחיים).בהתחלה כשחוששים לגשת, כל פנייה לבחורה היא סוג של הישג, היית אמיץ והתגברת על החששות שלך - המטרה הושגה ולא ממש משנה מה יצא מזה בסופו של דבר.
אחרי שניגשת מספר פעמים כבר חשוב לך לשכלל את הטכניקה, לגעת בתוכן, המטרה הופכת למשהו יותר מורכב כמו ליצור שיחה כיפית, לעורר בה משיכה, לקחת ממנה מספר טלפון, או לצאת ביחד מהבר למקום קצת יותר דיסקרטי.
ככל שתשתפשף ותתאמן אתה יכול למתוח את הגבולות ולאתגר את עצמך יותר.
לקחתי כמה צ'יפים של פוקר שיש לי פה כדי לעשות איזה טריק מגניב שראיתי בטלויזיה (shuffle- למי שמכיר ) ניסיתי שעה, לא הלך ..נפל לי ..הרמתי את הצ'יפים וניסיתי שוב , שוב לא הלך , וחוזר חלילה.
בכל שלב יכלתי להגיד "מה אני צריך את זה ? בוא נוותר " אבל לא ... המשכתי ובסוף הצלחתי. דוגמא ממש שטותית , אבל זה לא משנה , בגלל גם השתמשתי בדוגמא הכי סתמית שמצאתי .
בעזרת התמדה ועקביות , תצליחו בכל דבר בחיים.
קצת קשה אז מוותרים ? ממש לא .
1o1x.



ציטוט ההודעה
אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי



