איזה תוכנות תחזוקה למחשב אתם ממליצים?
אני כבר משתמש ב-
Advanced SystemCare PRO
Ccleaner
TuneUp Utilities 2009
איזה יש עוד שאתם ממליצים?
אה ואם אפשר גם לינק להורדה אבל מקסימום אני יחפש לבד...
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא ממליץ על כלום התקנה של אנטי וירוס איכותי כמו NOD32 SMART SECURITY ותשומת לב לדברים שנכנסים למחשב ובמיוחד תשומת לב לפרטי התקנות של תוכנות חוץ מזה לא צריך כלום כל הבעיות התוכנתיות במחשב נובעות מחוסר תשומת לב למה נכנס למחשב ואני מדגיש כל הבעיות! כולם חושבים שככל שיש יותר הגנות למחשב ככה הוא יהיה יותר מוגן, אז זהו שלא! זה לא עובד ככה כי אין אף הגנה שיכולה נגד המשתמש עצמו שמכניס את כל המרעין בישין אליו למחשב כי אם היא היתה עושה זאת היא לא היתה מאפשרת למשתמש לעשות כלום.
בקיצור תשומת לב ובדיקה חוסכים המון בעיות, לא תוכנות יפתרו את הבעיה.
וכמו שאני תמיד אומר: "במחשבים אל תהיה חכם תהיה פיקח כי פיקח לא מכניס את עצמו לבעיה שחכם יודע לצאת ממנה."
יום טוב.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
איזה מחשב נייד יש לך (חברה יצרנית ודגם מדויק)? והאם אתה מדדת טמפרטורה כשהוא על שולחן או על הבירכיים שלך?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
ת'כלס מה אני יכול לעשות?...
עדיף לי AVG והאנטיוירוסים החינמים על נורטון?
וזה נכון שמה שאתה אומר לי שהוא חרא זה רק בגלל שהוא מאט את המחשב?
ו... יש לי מחשב נייד Lenovo n500 ה - 72G והוא על שולחן...
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725950
קניתי אותו יחסית מזמן...
ותכלס יש דרכים אחרות לעשות את המחשב מהיר יותר ושיעבוד יותר חלק?
מ א ו ש ר
יש לך ויסטה על המחשב נכון? בוא נתחיל מזה שויסטה זאת לא המערכת הכי מהירה, המעבד שלך הוא גם לא מהיר במיוחד שילוב של שניהם לא מציע מהירות עבודה גבוהה אבל היא אמורה להיות יחסית טובה.
לגבי התוכנות אל תשתמש בהם כי אין צורך אלא אם כן אתה חווה בעיות רציניות, לגבי ההתחממות של המעבד שלך היא קצת בעייתית ויכול להיות מאוד שהיא גם גורמת לאיטיות יותר בעבודה אם אתה רוצה יש משטחי קירור למחשבים ניידים שעוזרים להוריד את הטמפרטורה של המחשב.
ואם אתה חושב שזאת בעיית מערכת הפעלה אתה תמיד יכול להרים אותה מחדש מהגיבוי שלך במחשב.
יום טוב.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אל תתקין WINDOWS 7 הוא עדיין גרסאת בטא אם אתה רוצה אתה יכול להריץ XP.
לגבי החום אמרתי כבר יש פלטות קירור בשביל מחשבים ניידים.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
כשיצא אני מאמין שכן.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!