אחד הרבנים הראשיים טייל ברחוב כאשר לפתע הבחין באברך שלו נכנס למסעדה סינית בצד השני של הרחוב.
הרב חצה את הרחוב במהירות ולחרדתו הרבה, כשהציץ דרך החלון, ראה את האברך מזמין מנת
בשר חזיר ולקינוח שרימפס ואוכל הכל בתאווה רבה.
לבסוף פרץ הרב לתוך המסעדה וקרא לאברך, "איך אתה יכול לאכול את התועבה הזאת?"
האברך המופתע שאל את הרב, "תאמר לי כבוד הרב, אתה ראית אותי מזמין את האוכל ? ראית שמגישים לי אותו?"
"ודאי!", עונה הרב.
"וראית באמת איך שאני אוכל אותו?" ממשיך האברך.
"ודאי", ענה הרב, "ראיתי אותך כל הזמן!"
"אם כך, מה הבעיה?" אמר האברך בשלווה, "הכל נעשה בהשגחת הרבנות הראשית..."
שני חברים יצאו לקמפינג והתחילו לעלות אחד לשני על העצבים.
אחד מהם הציע שהם יתפצלו ליום אחד, יחזרו בסוף היום, ויספרו אחד לשני איך עבר עליהם היום.
הסכים החבר השני וכל אחד יצא לדרכו.
בערב שניהם נפגשו וסיפרו אחד לשני איך עבר עליהם היום.
הראשון סיפר, "ירדתי בקניון מרהיב והגעתי לאחו מדהים, מלא פרחים צבעוניים ופרפרים שעפים להם
מפרח לפרח. אחרי זה מצאתי אגם עם מים צלולים כקריסטל, שחיתי שם בעירום ואפילו ראיתי אייל שותה מהאגם. היה פשוט מדהים! "
לאחר מכן סיפר השני, "אני הלכתי לי לאורך השביל עד שהגעתי לפסי רכבת, הלכתי לאורך פסי
הרכבת, עד שראיתי אישה קשורה למסילה. שחררתי אותה ועשינו סקס סוער במשך שעות, בכל דרך אפשרית, חוץ מאוראלי."
"למה לא אוראלי?", שאל הראשון.
ענה השני, "בגלל שלא מצאתי את הראש שלה..."
שלושה חברים גרו בקומה ה-50 בגורד שחקים. יום אחד התקלקלה המעלית ולכן בדרך למעלה
החליטו לספר סיפור תוך כדי העליה במדרגות.
בעשרים הקומות הראשונות, הראשון סיפר סיפור מצחיק וכולם צחקו, בעשרים הקומות הבאות, השני
סיפר סיפור מפחיד וכולם רעדו, בקומה ה-49, השלישי סיפר סיפור עצוב, "חבר'ה שכחנו את המפתחות באוטו..."
שני גברים יושבים במסבאה ומשוחחים.
אומר הראשון: "אני לא יודע מה לעשות, בכל פעם שאני מגיע מאוחר בלילה, אני מכבה את המנוע
מאה מטר מהבית, מוריד נעליים, פותח בשקט את הדלת, מתפשט באמבטיה, מזדחל למיטה ובכל זאת אשתי מתעוררת ופותחת עלי כזה פה שאסביר לה למה אני מגיע מאוחר."
אומר השני: "תעשה כמוני, בכל פעם שאני מגיע מאוחר, אני מחנה מתחת לבית, צופר כמה צפירות
חזקות, טורק את הדלת חזק, עושה רעש במדרגות, מדליק את האור, שם מוזיקת רקע, קופץ למיטה, שם החלקה על הטוסיק של אשתי ואומר לה: שנרביץ אותה עכשיו? והיא תמיד עושה עצמה ישנה..."
מה קורה כאשר זבוב נופל לספל קפה:
* האנגלי - זורק את הספל והולך.
* האמריקאי - מוציא את הזבוב ושותה את הקפה.
* הסיני - אוכל את הזבוב וזורק את הקפה.
* היפני - שותה את הקפה עם הזבוב כיוון שזו תוספת ללא תשלום.
* הישראלי - מוכר את הקפה לאמריקאי ואת הזבוב לסיני, וקונה לעצמו קפה חדש.
* הפלסטיני - מאשים את הישראלי באלימות נגדו ובהשלכת הזבוב לתוך הקפה שלו, מבקש סיוע
מהאו"ם, לוקח הלוואה מהאיחוד האירופי כדי לרכוש קפה חדש, ומשתמש בכסף לרכישת חומרי נפץ.
אח"כ הוא מפוצץ את בית הקפה ששם יושבים: האנגלי, האמריקאי, הסיני והיפני עם הישראלי... שמנסים להסביר לישראלי שהוא יותר מדי תוקפני!
אם אתם נהנים להתחכך עם עוד מישהו, להרגיש את חום גופם, להריח
את הריח, לחוש נשימות על העורף, להיכנס מקדימה, להיתגנב מאחורה, לעלות, לרדת, להיכנס,
לצאת, להזיע ולהישאר דבוקים ביחד, אם כן סע באוטובוס...

ציטוט ההודעה