אולי זה יתבלבל קצת ואולי קצת לא מובן אבל אני חייב לפרוק קצת...
[בן 17]
יש לי ידידה או יותר נכון הייתה לי ידידה [נקרא לה X].. הייתי דלוק עלייה מלא זמן (שנה+) ולא קרה כלום חוץ מזה שהתחרמנו כמה פעמים שיכורים..
למרות שהרגשתי שעבר לי ממנה עדיין יש לי משהו אלייה.. עדיין הייתה לי את התקווה הקטנה שכן נהיה ביחד שכן יקרה משהו מיוחד בנינו.
לפני חודשיים בערך השתכרנו ממש הלכנו לאיזה חנייה X ירדה לי ועשתה לי ביד ומאז שומדבר לא אותו הדבר... שבועיים אחרי המקרה שוב השתכרנו ודיברנו על המקרה והחלטנו שלא מדברים על זה ונשארים ידידים באותו ערב ליוויתי אותה הביתה והתחרמנו שוב.
מאז לא ממש דיברנו... היא מתנהגת אליי כאילו רצחתי את ההורים שלה או משהו.. ממש זונה אפטית.
בקיצור הייתי בטוח אנחנו בכאסח או משהו ושזה יפתר (ובנוסף עדיין התקווה הקטנה שיהיה בנינו משהו מעבר לידידות) אבל דיברתי עם ידידות שלי עלייה והם אמרו שהיא עצבנית עליי כי השתנתי.
באמת השתנתי הבטחון שלי גדל והתחלתי לדבר לאנשים קצת יותר באופן ישיר אבל באמת שזה שינוי לטובה לדעתי (וגם לדעת חברים וידידות שלי) אני לא מבין איך קשר יכול מידידים ממש ממש טובים לכלום. בבום אחד.
פעם הייתי נדבק אלייה מתקשר אלייה מלא ושולח SMSים ושהפסקתי אז דווקא היא התחילה להתעניין בי אבל ידידה אחרת שלי אומרת שהיא הכי שמחה שלא הצקתי לה.
ושכדאי לי לשחרר ממנה כי לא שווה לי להשתנות בגלל חזרה למה שהייתי בגלל שהיא התנהגה אליי כמו זונה. ושכדאי לי להתחיל לחשוב עלייה כ"סתם מכרה" ולא כידידה.
זה הכי קשה בעולם... עד היום בערב הייתי בטוח שאני בכאסח עם ידידה טובה שלי ושאשכרה יכול להיות בנינו משהו ועכשיו אני צריך למחוק אותה?
מה לעשות? לתקן? לשחרר? אני מרגיש כל כך מבואס רע ומבולבל.

ציטוט ההודעה
הילה אני אוהב אותך