TwinShot

(לחצו על התמונה לכניסה למשחק)

המשחק TWINSHOT הוא משחק בו אתם מגלמים חתול מלאך, ביחיד או בזוג(ראו תמונה).
אתם צריכים להרוג את כל האויבים כדי לעבור לשלב הבא.
ישנם אויבים שצריך כמה יריות כדי להרוג אותם, או שצריך "להפשיט אותם", או לחכות עד שתינתן האפשרות להרוג אותם.
הסבר על רוב האויבים(הם מסודרים ע"פ סדר הופעתם במשחק):
ג'לי ירוק- הג'לי הירוק הוא המפלצת הפשוטה ביותר, תוך יריה אחת הוא מת, הוא מתקדם על הרצפה, ימינה ושמאלה.
ארנב מעופף-הארנב המעופף הוא המפלצת הכמעט הכי פשוטה, הוא בדיוק כמו הג'לי הירוק, רק שהוא יכול לעוף.
אנשים שחורים רגילים- האנשים השחורים הם אנשים שיכולים להתחפש לכל מני צורות. האיש השחור הרגיל הוא איש שחור קטן, שרץ וקופץ על המשטח. הם אוהבים מאוד לעלות על חיצים- השתמשו בזה כפיתוי!
אנשים שחורים מחופשים לאבירים- האנשים השחורים המחופשים לאבירים, או בקיצור שאני אשתמש בו לצורך ההסבר- האבירים, הם אנשים שחורים, שאומנם לא משתוללים כמו אנשים שחורים רגילים, אבל הם בכל זאת קופצים והולכים על המשטח. פעם בכמה שניות הם מרימים את הקסדה ואז אתם יכולים לירות בהם(ישנים אוייבים שצריך לחכות עד שתינתן האפשרות להרוג אותם)
ג'לי אדום-הג'לי האדום הוא בדיוק כמו הג'לי הירוק, רק שהוא בצבע אדום ושכדי להרוג אותו צריך לירות בו(ולפגוע) 3 פעמים.
"הגנבים"(פירוש מאנגלית)- הגנבים הם יצורים כתומים שגונבים לכם את המטבעות! כדי להרוד אותם תצטרכו לירות בהם 3 פעמים וכמובן אחרי שתהרגו אותם, כל המטבעות ישתחררו מהם.
אנשים שחורים מחופשים לאלים כחולים-עוד התחפשות של האנשים השחורים היא התחפשות לאל כחול שיורק ריבועים ירוקים(שכמובן מורידים חיים), כדי להרוק אותם אתם צריכים לפגוע בהם פעמיים- פעם אחת כשהם אל ואז הם הופכים להיות אנשים שחורים ושאתם צריכים מן הסתם להרוג גם אותם.

מקשים: התקדמות- חצים ימינה-שמאלה. קפיצה- חץ למעלה. יריית חץ- רווח.

(קרדיט לי על הסיקור)

תהנו!