TwinShot 2- Good And Evil
(לחצו על התמונה לכניסה למשחק)
אהבתם את טווין שוט? תכירו את טווין שוט 2!
אתם שוב חתולים מלאכים שצריכים להרוג את כל המפלצות בשלב.
בפעם המשחק מחולק ל-2 חלקים: אחד חינמי והשני בתשלום.
סה"כ ישנם 100 שלבים. 50 "טובים"(good) ו50 "רעים"(evil)
השלבים ה"טובים" הם שלבים חינמיים והשלבים "הרעים" הם שלבים בתשלום.
כמובן שהשלבים הרעים קצת יותר מושקעים, אבל תאמינו לי שגם השלבים ה"טובים" מאוד מהנים
בנוסף למלפצות שהיו בטווין שוט התווספו מפלצות נוספות וסוגי רצפה חדשים!
הנה הסבר על כמה מהמפלצות החדשות:
ג'לי כחול כהה-הג'לי הכחול כהה הוא כמו הג'לי הרגיל, רק שכשהורגים אותו, הוא הופך ל-2 ג'לים כחולים בהירים וכשהורגים כל אחד מהם הם הופכים לג'לי ירוק שכשהורגים אותו, המפלצת מתה(כמובן שצריך להרוג את כל ה8 ירוקים שנוצרים)
איש שחור קטן שהופך ללוחם אדום- לאחר שהתחפשו לצורות שונות, החליטו האנשים השחורים להתפתח ולא להתחפש!
רוב האנשים השחורים יכולים להפוך ללוחם אדום גדול סתם כי בא להם, לכן נסו להרוג אותם מהר לפני שיתפתחו!
עלה כתום- היצור עלה כתום הוא יצור שמופיע מהשלב הראשון והוא כביכול מחליף את הג'לי הירוק בטווין שוט 1.
הוא פשוט הולך ימינה ושמאלה ותוך יריה אחת הוא מת.
יצור כחול- היצור הכחול יכול להיעלם ולהופיע במקום אחר, אבל הוא נשאר במקומו יחסית הרבה זמן, אז השתמשו בזה!
צמח טורף- הצמח הטורף הוא כמו העלה הכתום, רק שהוא הרבה יותר מעניין! ברגע שפגעתם בו, הוא נפתח ויוצא ממנו עלה כתום, אתם צריכים לירות בעלה הכתום ורק אז הצמח ימות. אם תחכו יותר מדיי זמן, הצמח ייסגר וימשיך בדרכו.
כלב דו-ראשי- הכלב הדו-ראשי הוא כלב שאתם צריכים לפגוע בכל אחד מהראשים שלו- אחד מימין ואחד משמאל, אם תחכו יותר מדיי זמן, הראש שפגעתם בו יתרפא !
מקשים: התקדמות- חצים ימינה-שמאלה. קפיצה- חץ למעלה. יריית חץ- רווח.
(קרדיט לי על הסיקור)
תהנו!

ציטוט ההודעה