המחשב שלי כבר כמה זמן לא קורא דיסקים אני מכניס לכונן D.V.D משחקים וסרטים אבל הוא קורא רק דיסקים של שירים וחוץ מזה כלום אני צריך עזרה דחוף
המחשב שלי כבר כמה זמן לא קורא דיסקים אני מכניס לכונן D.V.D משחקים וסרטים אבל הוא קורא רק דיסקים של שירים וחוץ מזה כלום אני צריך עזרה דחוף
באש ובמים ביתר ירושלים
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>מנהל ההתקנים>תלחץ על ה"+" של "כונני DVD/תקליטורים">תזהה את הCDROM שלך תעשה עליק קליק ימני והסר התקנה.
תפעיל מחדש את המחשב, איך שהוא יעלה הוא יתקין את הCDROM אתה תעשה רק הבא..הבא..
אחי זה עדין לא עובד עשיתי כל מה שאמרת לי וזה עדין לא קורא משחקים
באש ובמים ביתר ירושלים
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה בטוח שהכונן קורא DVD? תוריד את התוכנה Nero InfoTool : ftp://ftp6.nero.com/tools/InfoTool.zip
אחרי שאתה מפעיל אותה תלחץ למעלה Save ועוד פעם על Save למטה בחלון ותעלה לי לפה את הקובץ טקסט..
עשיתי מה שאמרת אבל איך להעלות את הקובץ?
באש ובמים ביתר ירושלים
אחי גם רשום על הכונם שלי DVD אבל לפני איזה חודש הוא הפסיק לפעול הוא היה בסדר מה אני עושה?
באש ובמים ביתר ירושלים
מ א ו ש ר
מה רשום לך למעלה מעל "Current Drive"? (זה הדגם של הCDROM)
וגם מה רשום ב-Firmware Version?
במחשב אחר הכונן קורא את המשחקים? אתה מצליח לצרוב על DVD ?
תראה אחי יש לי 2 כוננים אחד רשום עליו DVD ואחד רשום עליו COMPACT DISC ואני מכניס לשניהם את אותו משחק שהוא לא DVD והם פשוט לא קוראים אותן כאילו הוא לא קיים
באש ובמים ביתר ירושלים
מ א ו ש ר
תכנס לתוכנה ותביא לי את הדגם של הכונן DVD כמו שכתבתי למעלה... לפעמים עדכון קושחה פותר את הבעיה
BAPWR 9AZW1I7ST
באש ובמים ביתר ירושלים
מ א ו ש ר
תכנס למצב בטוח..שמה הוא מצליח לקרוא DVD ?
יכול להיות שהכונן כבר חלש והוא לא מצליח לקרוא את הדיסקים..
לא מצאתי כלום על הCDROM שלך אולי רשום עליו חברה? (NEC,LG ...)
אחי ב CDROM שלי הוא קורא שירים ,סירטונים אבל הוא לא מצליח לקרוא משחקים מה לעשות?
וה CDROM הוא של סוני
נערך לאחרונה על ידי ofirff1234; 27-08-2009 בשעה 19:31.
באש ובמים ביתר ירושלים
מ א ו ש ר
תוריד את הדריבר הזה הוא עשוי לעזור http://download.cnet.com/Adaptec-ASP...-10161912.html
אחרי שאתה מוריד ומחלץ אותו תלחץ על install.bat ואנטר
תעשה שוב את זה:
קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>מנהל ההתקנים>תלחץ על ה"+" של "כונני DVD/תקליטורים"
עכשיו תגיד לי מה כתוב לך מתחת? (או פשוט לצלם הכי טוב)
בראשון רשום:
BAPWR 9AZW1I7ST SCSI CdRom Device
בשני רשום:
SONY CD-RW CRX230E
באש ובמים ביתר ירושלים