היי לכולם יש לי DVD מסוג SONY DVD AD 7170A
בזמן האחרון הוא הפסיק לקרוא דיסקים מסוג DVD
(הוא קורא דיסקים מסוג CD )
המערכת הפעלה היא XP אם מישהו יכול לעזור לי אני נואש
היי לכולם יש לי DVD מסוג SONY DVD AD 7170A
בזמן האחרון הוא הפסיק לקרוא דיסקים מסוג DVD
(הוא קורא דיסקים מסוג CD )
המערכת הפעלה היא XP אם מישהו יכול לעזור לי אני נואש
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מה הקשר בין DVD למערכת הפעלה?!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>מנהל ההתקנים>תלחץ על ה'+' של "כונני DVD/תקליטורים" תזהה את הכונן שלך.
תלחץ עליו קליק ימני עליו והסר התקנה.
בצע הפעלה מחדש למחשב, הכונן שלך יותקן מחדש אוטמטית.
נסה עכשיו להכניס דיסקים של DVD
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
תצבע את ה DVD שלך בכחול ותזרוק אותו לים!! חרא של DVD! חרא של חברה גם כשהם חדשים לא יודעים לעשות את העבודה ומתפגרים אחרי חצי שנה.
או במילים אחרות SONY=NECPTIARC=זבל גולמי מעוצב לקשיי הבנה!
בקיצור אין מה לעשות עם ה DVD שלך חוץ מלקנות חדש מחברה אחרת נורמלית כמו LG SAMSUNG ASUS.
יום טוב ומקווה שנפתרה הבעיה![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
[QUOTE=therider1;5375007]קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>מנהל ההתקנים>תלחץ על ה'+' של "כונני DVD/תקליטורים" תזהה את הכונן שלך.
תלחץ עליו קליק ימני עליו והסר התקנה.
בצע הפעלה מחדש למחשב, הכונן שלך יותקן מחדש אוטמטית.
נסה עכשיו להכניס דיסקים של DVD[/QUOTEעשיתי את מה שאמרתה אבל זה בכל זאת לא עובד
הdvd הרוס
גם לי היה אחד של סוני
אחרי שנתיים הוא הפסיק לקרא דיסקים של dvd והפסיק לצרוב בכלל
מציא לך לקנות קונן חדש שהמחיר נא בן 100 ל 120 שקל יש את LG
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
מ א ו ש ר
אורי אתה נפלת על פאק בייצור.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אתה לא ממש שמת לב למי אמר מה.
אני: חרא כוננים נהרסים תוך חצי שנה
אורי: למה אתה סתם אומר יש לי שני כוננים כאלה ועובדים כמו חמורים כבר שלוש שנים
אני: אורי כנראה נפלת על פאק בייצור.
עכשיו זה מובן יותר?
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!