אוקיי אז זה עובד ככה אני בן 20. וראייתי שלהרבה יש תבעיה שדלוקים על משהיא,אין לכם בעיה לדבר איתה אבל אתם לא יודעים איך לשבור את שלב "הידידות" ראייתי הרבה אנשים שפשוט אומרים "פשוט תגיד לה אני מרגיש כלפייך משהו" אוקיי אולי זה היה עובד לפני 30 שנה בימנו לצערי הבנות קצת יותר מתוסבכות וכנות רק מורידה להם מיליון פעם חברים אמרו לי שהם אמרו למשהי שהם כיביכול דולקים אלייה וישר ירד לה מהם אפילו עם היא גם אוליי הרגישה משהו קטן.
אז איך בעצם עוברים את זה??
1.עם משהיא חדשה באה ל"חברה" כל הבנים אין כזה דבר ינסו להצחיק את החברה וינסו להראות את עצמם לידה. תפקידכם להיות יותר בוגרים אבל עדיין לא להיות קרש
2.לרמוז בקטנה ברוב המקרים שמשהיא חדשה באה היא לא כל כך מתחברת ויושבת "לבד/עם חברות"
אז אני יתן לכם דוגמא לנסות להתחילסיפור אמת)
"אני: היי מורן? מורן נכון ככה קוראים לך?
היא: כן...?
אני:בא לך לבוא איתי שנייה יקיוסק יש לי דודה לשוקולד
היאמסתכלת סביב) אמממ בכיף
עכשיו בדרך כבר מדברים אבל חשובבבבב לא לחפור לשתוק קצת לדבר קצת בגרות קצת טיפשות קצת
וכמובן משפט מחץ בסופר לקנות שוקלד קטן לתת לה ולהגיד לה "תכייכי קצת יפה לך חיוך" או משהו בסגנון
2.בנות ברחוב
עם הם חבורה של בנות רצוי ללכת בליוי חבר אחד בלבד ולא לבוא פתאום 7 ילדים זה סתם יפחיד אותם ולא יצא לכם כלום.(בעיה:חוסר אומץ,בזה אני לא יכול לעזור אני רק יכול להגיד שאחרי הפעם הראשונה זה הרבה יותר קל)
עם משהיא לבד כמובן שאתם הולכים לבד וכמובן שואלים היי? למה את יושבת לבד ויושבים לידה! סביר להניח שהיא תעשה תנועה אחרי שתשבו ואז אתם תקלטו איזה סוג ילדה היא ערסית,בישנית,רגילה וכו' נגיד והיא ערסית אז לכו על משפט כמו" שמעי מפה לשם את שיא הפצצה מה את עושה פה לבד?!"
3.בנות בבצפר
אוקיי זה קצת בעיה בשבילי למה ממזן שככתי תלימודים אבל לפי מה שאני זוכר בזמני זה היה כמו גונגל החזק מנצח
אז עצה שלי על תהיו פריירים תסתובבו עם הגדולים אבל תהיו הרבה יותר בוגרים ותמיד תגשו רישונים לבנות ובישר "תגידי מאמי מה את עושה ביום שישי??"
טוב חפרתי מספק מקווה שזה עזר
מצטער על השגיאות אני אחרי 8בירות אבללל אני לא שיכור!~

סיפור אמת)
ציטוט ההודעה