קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה]יש לחברה שלי יום הולדת בקרוב
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-10-2008, 16:56
  2. צריך עזרה במתנת יום הולדת לאבא שלי.
    על ידי Shon. בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 11-10-2008, 02:26
  3. [עזרה] לחברה שלי יש יום הולדת
    על ידי laoms713 בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 22-07-2008, 08:50
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-07-2008, 19:19
  5. עזרה|צריך מדריך לתמנה הזאת שרושמת תאריך יום הולדת
    על ידי Doriko11 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-02-2008, 22:25
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[עזרה]גם לנו יש שנתיים :)+יום הולדת.

ברירת מחדל [עזרה]גם לנו יש שנתיים :)+יום הולדת.

בן 17. היא בת 17.

שלוםם לכולםםםם!
    גם לי ולחברה שלי יש שנתיים, כמו מישהו שכתב פה בפורום (:
    אני לעומתו חושב קצת אחרת, בלי להעליב.
    קיצור, עוד שלוש שבועות, לחברה שלי ולי יש שנתיים יחד, החלטנו ביחד שנחליט מה אנחנו עושים בשנתיים שלנו בקטע של אין הפתעות אין כלום, הולכים למסעדה,משם לים עם בקבוק יין, בקיצור כיף (: אבל בצורה כלשהי זה לא ניראה לי מספיק <.< -----> יש למישהו עוד הצעות? -->>>>אבל תנו הצעות אמיתיות לא קטע של אני חושב שאתה צריך לקנות לה משהו קטן או משהו כזה, כאילו, תפרטו,אל תתנו לי לשבור את הראש יותר מידי.
    וחודש אחרי השנתיים שלנו, יש לה יום הולדת.
    וליום הולדת יש לי 2 מטרות.
    אחד - להתעלות על כל דבר אחר מישהו עשה לחברה שלו - שהיא מכירה
    שתיים - להתעלות על מה שעשיתי לה שנה שעברה.
    שנה שעברה אמרתי לה להגיע לים, בערב.אני כבר חיכיתי שם עם שמיכה פרוסה,נרות על השמיכה שאגב היה ממש קשה לשים בגלל הרוח!!
    והמון המון המון המון סושי שאני הכנתי בעצמי בצורת לב.
    אני צריך לעשות משהו יותר גדול מזה.
    המתנה שלי אליה אגב היית קופסא מלאה בהרבה שטויות שמזכירות לי אותה ולכל דבר הוספתי מכתב.
    יש למישהו רעיון כלשהו? לעשות משהו ליום הולדת? שיותר טוב ממה שכבר עשיתי? ---->> תקציב ממש ממש ממש לא בעיה, עוד יומיים אני מקבל איזה 1000 שקל ועוד חודש אני אקבל עוד איזה 1500-2000 שקל, אז כסף זה ממש לא בעיה,מצב שני שנה שעברה כסף לא היה בעיה ובזבזתי סך הכל 200 שקל.
    עם למישהו אין כוח לספאם שכניראה הולך להיות פה הוא מוזמן להגיד לי לשלוח לו הודעה בפרטי.

תודה לעוזרים.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכח, ילך ביותר כח

אני אגיד לך מה היה אצלי
    בשנה שלנו (אנחנו רק שנה וחודשיים) אמרנו גם אין הפתעות פשוט הלכנו עשינו יום כיף
    עשינו צניחה חופשית ואז טיול סוסים כזה ואז ישבנו במסעדה אכלנו בערב זרמנו לפאב ישבנו שתינו קצת ואז למסיבה
    קיצר יום מטורף שכזה
    כל אחד העיף בסביבות ה1200 שקל ביום הזה
    מממממ ליומהולדת שלה לקחתי אותה לים עם בקבוק יין סדין ולקחתי בקבוקי קולה ריקים חתחתי אותם באמצע מילתי אותם חול שימעדו ושמתי בהם נרות ככה מסביב לסדין איזה 50 נרות ולכול בקבוק קשרתי בלון.
    עכשיו אני בדעה שליומהולדת צריך להיות משהו חומרי לא רק שטיות אז וותרתי על ההפתעה ופשוט לקחתי אותה מהבית הבאתי אותה לחנות תכשיטים אמרתי לך מה הדבר הכי יפה שאת רואה פה
    לקחה טבעת זהב במשהו כמו 600 שקל הבאתי לה את זה גם באותו יום בחוף ואז יום אחרי זה נסענו לת"א
    היה מושלם

וגם אצלנו זה היומהולדת שלה חודש אחרי השנה
    נערך לאחרונה על ידי -Ron-; 12-10-2009 בשעה 06:05.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

טוב אתם קיצ'ים בצורה נוראית!!!!!! מה יש לכם אתם וסרטים?!! כל פעם אני שומע את אותו הטקסט ים, חול, נרות, פרחים, מכתבים, שמיכה, תכשיטים ועוד ועוד בלבולי מוח תהיו יצירתיים קצת צאו מהסרטי קולנוע שהכניסו לכם את כל זה!

אני אתן לך דוגמא למשהו שעשיתי ולדעתי זה היה אחד הדברים היפים!
    לקחתי את אישתי ביום הנישואים לאיזו חווה ועשינו שם רכיבה על סוסים באמצע הסוסים ברחו לנו עם המדריך והשאירו אותנו לבד באמצע שום מקום ואז הוצאתי מהתיק שלי את הפנס שלי והתחלנו ללכת ולטעות בוואדי איזה שעה עד שהגענו למבנה מגודר שהיה בעצם מטווח טיפסנו על הגדר ניכנסנו פנימה הוצאתי אוכל (סנדוויצ'ים) ישבנו על הבטון של המטווח בפנים ואכלנו לאחר מכן פרצתי לתוך המבנה היה שם מקרר מצאתי בו בקבוק וינטאג' וישבנו לשתות. אח"כ פרצתי לארון שם ולקחתי נשק ותחמושת והתחלתי לירות על מטרות בלילה אישתי מיותר לציין בכלל היתה בהיסטריה מהרגע שברחו הסוסים היה צריך עצבים מפלדה להחזיק מעמד לשמוע אותה בוכה ומייללת אז תבין באיזה מצב היא היתה עכשיו שאני עושה את מה שאני עושה והתחלתי לשכנע אותה שתירה גם היא, לבסוף היא הסכימה והתחילה גם היא לירות (גם מסטולה וגם יורה זה מסוכן) אומנם לא כל כך ביעילות אבל הצליחה לפגוע באיזה עטלף נראה לי... ואז אני יריתי למקום מסויים והיה פיצוץ מטורף ודברים התחילו לעלות באש ואישתי כבר היתה במצב היסטרי עד כדי התקף לב שיעצרו אותנו ואני ילד נזק ואז פתאום האש התפשטה והיה כתוב לה שם משהו באש (כל אחד ומה שהוא כותב לאישה שלו) והיא רק אז קלטה שהכל היה מתוכנן ומתואם מראש וכמובן היה המשך לאחר מכן שמעתי שריקה יצאנו וחיכתה לנו עגלת חציר עם שני הסוסים שלנו רתומים אליה וכך סיימנו את הטיול ואת היום נישואין...

לא היו כאן פרחים ולא חול ולא נרות ולא מכתבים רק בנזין, אבק שריפה, בקבוק יין מדהים, חציר שלא יצא לה מהראש יומיים והמון תיכנון ותיאום! וכמובן יכולת משחק מעולה!

בקיצור תהיה יצירתי ותפסיקו לקשקש בקיצ'יות של סרטי קולנוע.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    טוב אתם קיצ'ים בצורה נוראית!!!!!! מה יש לכם אתם וסרטים?!! כל פעם אני שומע את אותו הטקסט ים, חול, נרות, פרחים, מכתבים, שמיכה, תכשיטים ועוד ועוד בלבולי מוח תהיו יצירתיים קצת צאו מהסרטי קולנוע שהכניסו לכם את כל זה!

לקחתי את אישתי ביום הנישואים לאיזו חווה ועשינו שם רכיבה על סוסים באמצע הסוסים ברחו לנו עם המדריך והשאירו אותנו לבד באמצע שום מקום ואז הוצאתי מהתיק שלי את הפנס שלי והתחלנו ללכת ולטעות בוואדי איזה שעה עד שהגענו למבנה מגודר שהיה בעצם מטווח טיפסנו על הגדר ניכנסנו פנימה הוצאתי אוכל (סנדוויצ'ים) ישבנו על הבטון של המטווח בפנים ואכלנו לאחר מכן פרצתי לתוך המבנה היה שם מקרר מצאתי בו בקבוק וינטאג' וישבנו לשתות. אח"כ פרצתי לארון שם ולקחתי נשק ותחמושת והתחלתי לירות על מטרות בלילה אישתי מיותר לציין בכלל היתה בהיסטריה מהרגע שברחו הסוסים היה צריך עצבים מפלדה להחזיק מעמד לשמוע אותה בוכה ומייללת אז תבין באיזה מצב היא היתה עכשיו שאני עושה את מה שאני עושה והתחלתי לשכנע אותה שתירה גם היא, לבסוף היא הסכימה והתחילה גם היא לירות (גם מסטולה וגם יורה זה מסוכן) אומנם לא כל כך ביעילות אבל הצליחה לפגוע באיזה עטלף נראה לי... ואז אני יריתי למקום מסויים והיה פיצוץ מטורף ודברים התחילו לעלות באש ואישתי כבר היתה במצב היסטרי עד כדי התקף לב שיעצרו אותנו ואני ילד נזק ואז פתאום האש התפשטה והיה כתוב לה שם משהו באש (כל אחד ומה שהוא כותב לאישה שלו) והיא רק אז קלטה שהכל היה מתוכנן ומתואם מראש וכמובן היה המשך לאחר מכן שמעתי שריקה יצאנו וחיכתה לנו עגלת חציר עם שני הסוסים שלנו רתומים אליה וכך סיימנו את הטיול ואת היום נישואין...

לא היו כאן פרחים ולא חול ולא נרות ולא מכתבים רק בנזין, אבק שריפה, בקבוק יין מדהים, חציר שלא יצא לה מהראש יומיים והמון תיכנון ותיאום! וכמובן יכולת משחק מעולה!

תשמע צריך להיות גאון מרושע כדי להרים דבר כזה..
    בכל מקרה זה בערך הדבר הכי מתוכנן היטב שיצא לי לשמוע..
    גבול היצרתיות שלי נגמר בלהביא לה נשיקה ולהפיל עליה את התכנונים

אחי...אני בן 17,קצת בלתי אפשרי להעלות דבר כזה או אפילו דבר שדומה לזה.
    אם יש לך רעיון מקורי ולא קיצ'י שילד בן 17 עם 1500 שקל יכול לעשות,אני מקבל פה כל הצעה.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תראה להציע משהו מקורי זה מצריך הרבה פרטים עלייך ועליה.
    רישיון כלשהו? רכב, אופנוע, נשק, טרקטור בקיצור כל דבר
    מקום מגורים?
    יכולת טכנית?
    יכולת אירגונית?
    פחד גבהים?
    קשרים עם אנשים שיש להם רישיון טיסה, אולפן הקלטות, ספורט אתגרי כלשהו?
    יודע/ת לשיר?
    כישרון כלשהו?
    תחביבים רציניים?
    מסוגלות למאמץ פיזי?
    ויש עוד שאלות אבל לעכשיו זה יספיק בשביל למצוא כיוון מקורי.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה

אישתך?!
    WTF?
    בן כמה אתה?

Ori
    אורח

הוא בן 28..
    ואמיר טוב שלא הלכת על היי קלאס קוולטי..
    הבחור סך הכל בן 17 לא צרי משהו מטורף..
    העיקר האוירה ולא הכסף שהוצאת על זה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

למה אתה חייב להתעלות על עצמך ? מה ההגיון שמאחורי זה ?
    נגיד ותחיו ביחד עוד 6 שנים ותהיו כבר נשואים,איך תתעלה על עצמך כל פעם מחדש ? נשמע לי קצת בלתי אפשרי....

אין שום רישיון.
    מגורים - תל-אביב
    יש לה פחד גבהים
    שתיינו מסוגלים עם מאמץ פיזי
    ואין שום הגיון בלהתעלות על עצמי, אני פשוט מנסה להראות עד כמה שזה חשוב <.<
    הייתי ממציא עוד שאלות עלינו אבל אני לא כל כך מוצא שאלות\תשובות שיכולות לעזור עוד.
    אשמח לתגובה.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אין שום רישיון.
    מגורים - תל-אביב
    יש לה פחד גבהים
    שתיינו מסוגלים עם מאמץ פיזי
    ואין שום הגיון בלהתעלות על עצמי, אני פשוט מנסה להראות עד כמה שזה חשוב <.<
    הייתי ממציא עוד שאלות עלינו אבל אני לא כל כך מוצא שאלות\תשובות שיכולות לעזור עוד.
    אשמח לתגובה.
    למה לך להראות עד כמה זה חשוב ? זה שאתה זוכר את היום המסויים הזה ועושה משהו מיוחד לכבודו זה כבר מראה שזה חשוב,אתה לא צריך לעשות משהו יותר מיוחד כל פעם ,זה לא ייתן שום אפקט,תירגע,היא עדיין תאהב אותך באותה רמה.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

וואי איזה דברים מדהימים עשיתם בשנה שלכם, אני באתי לחברה שלי והיא נרדמה צלצלתי בדלת רבע שעה היא ישנה וישבתי רעב קצת מזיע ראינו סרט ואז לישון עד היום אני מתבאס כי תכננתי משהו מלא זמן אבל היא רצתה שאני אבוא אליה וחשבתי שהיא הכינה משהו אבל מתברר שלא =\
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 15-10-2009 בשעה 18:11.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

רק שתדע אורי שכל מה שהוצאתי על מה שדיברתי לא חרג מהאלפייה זה היה בעיקר קשרים משנים קודמות... וכן זאת האווירה אישתי לא הכירה אותי בזמנים צעירים יותר כשלא הייתי כל כך בסדר בראש אז זה חלק מהעניין של לתת לה לטעום מפן אחר שהיא לא מכירה בי... קצת היה לה מפחיד אבל זה עבר בסדר

לגבייך בחור יקר תל אביב זה חרא מקום ואין לי מה להציע בכלל שם אלא אם כן בא לך להפחיד את חברה שלך פחד עם צניחה חופשית לילית לא מתוכננת אתה יודע במקום שהיא תדע שאתם הולכים לצנוח היא תחשוב שהזמנת אותה לטיסה בשמי הארץ... זה מה שאני בטוח הייתי עושה כולל פיצוץ המטוס או דימוי שיש תקלה במטוס וכולם חייבים לצנוח אבל אני אכזרי בדברים האלה...
    אני הייתי הולך לסנפלינג עם חיתוך כבל דימוי נפילה וצעקות אימה... אבל זה אני עדיין השאלה מה הכיוון שלך האם אתה אוהב למתוח עד אימה או שאתה בחור של רגיעה ושלווה ולבבות סושי?
    אתה יכול לתאם כיתוב ענק של אש שתובער בדיוק בזמן שאתם הולכים לצנוח והיא תראה את זה תוך כדי הצניחה ותבין שאתה עבדת עליה... זה יכול להיות נחמד...
    בקיצור יש הרבה אופציות, אה ואל תשאל ראיתי שאמרת שיש לה פחד גבהים אבל השאלה היתה מופנית אלייך היא כבר תעבור את זה...

בכל מקרה השאלה היא כאן אם הכיוון שלי מוצא חן בעינייך כי אם ניכנס לתיכנון זה יצריך ממך יכולת אירגונית ותיאום מעולה וכמובן חברים שאפשר לסמוך עליהם וזהו...
    מה שהצעתי זה הכיוון הכללי.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 14-10-2009 בשעה 17:05.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אני לא חושב שאתה זוכר את העובדה שאני בן 17,
    צניחה חופשית...פיצוץ מטוסים...קשרים...ממה לא.
    משהו רגוע כזה, בפנאן שתהנה ביום הולדת שלה, שאגב מתנה זה גם בעיה אבל לא נורא, אם זה אני יכול להסתדר.
    כאילו,אני לא מחפש משהו מטורף שדורש תיאום מושלם וקשרים עם אלוהים יודע מי שיפוצץ לי מטוס מול העיניים,רק משהו נחד שאפשרי לילד בן 17 לעשות לחברה שלו,עדיף תל-אביב,אם יש לכם מיקום אחר שנוח להגיע אליו בכיף אני אקבל הצעות

אגב Punkilla אשמח אם תשתף אותי ברעיון שלך (:

תודה (:

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

צחקתי לגבי פיצוץ המטוס מה אתה על סמים?! למה מה אני נראה לך?!
    אני דיברתי בתיאוריה שכך הראש שלי עובד...
    בכל מקרה מה שבאמת הצעתי שזה לעבוד עליה בקטע של טיסה בשמי הארץ שהיא בעצם צניחה חופשית כי יש תקלה במטוס וחייבים לנטוש ואמרתי גם שאם יש לך חברים טובים אז אפשר לתאם כיתוב אש מלמטה...
    מה נסגר איתך? זה שאתה בן 17 הבנתי אבל אתה ביקשת מקוריות ביקשת משהו שלא היה קודם או שלא להרבה יש את השכל לבצע ובסוף אתה מתלונן שזה יותר מידי... זה לא יותר מידי אם אתה בן אדם מאורגן שיודע לנהל מבצע בסדר גודל כזה כי התוצאה היא פשוט יכולה להיות עוצרת נשימה!
    וכן כבר הוצאתי פרוייקט כזה לפועל בשביל חבר וזה יצא יותר ממהמם לי עדיין יש קושים עם כל הקטע של הגבהים אבל אני אתגבר על זה...

טוב בכל מקרה יש עוד הצעות מהסוג הזה אבל אתה מחפש משהו קליל ורגוע אז מה אני אגיד לך אולי תיקח שמיכה ונרות לים ותכין שוב סושי בצורת לב או אולי תגוון הפעם לפנקייק
    טוב אני סתם מציק בכל מקרה תעשה מה שבראש שלך אם באמת תרצה להרים את הכפפה ולחוות עם החברה שלך רגעים עוצרי נשימה אז תודיע לי אולי יהיה על מה לדבר...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,428 | הודעות: 8,174,015 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect