טוב אתם קיצ'ים בצורה נוראית!!!!!! מה יש לכם אתם וסרטים?!! כל פעם אני שומע את אותו הטקסט ים, חול, נרות, פרחים, מכתבים, שמיכה, תכשיטים ועוד ועוד בלבולי מוח תהיו יצירתיים קצת צאו מהסרטי קולנוע שהכניסו לכם את כל זה!
אני אתן לך דוגמא למשהו שעשיתי ולדעתי זה היה אחד הדברים היפים!
לקחתי את אישתי ביום הנישואים לאיזו חווה ועשינו שם רכיבה על סוסים באמצע הסוסים ברחו לנו עם המדריך והשאירו אותנו לבד באמצע שום מקום ואז הוצאתי מהתיק שלי את הפנס שלי והתחלנו ללכת ולטעות בוואדי איזה שעה עד שהגענו למבנה מגודר שהיה בעצם מטווח טיפסנו על הגדר ניכנסנו פנימה הוצאתי אוכל (סנדוויצ'ים) ישבנו על הבטון של המטווח בפנים ואכלנו לאחר מכן פרצתי לתוך המבנה היה שם מקרר מצאתי בו בקבוק וינטאג' וישבנו לשתות. אח"כ פרצתי לארון שם ולקחתי נשק ותחמושת והתחלתי לירות על מטרות בלילה אישתי מיותר לציין בכלל היתה בהיסטריה מהרגע שברחו הסוסים היה צריך עצבים מפלדה להחזיק מעמד לשמוע אותה בוכה ומייללת אז תבין באיזה מצב היא היתה עכשיו שאני עושה את מה שאני עושה והתחלתי לשכנע אותה שתירה גם היא, לבסוף היא הסכימה והתחילה גם היא לירות (גם מסטולה וגם יורה זה מסוכן) אומנם לא כל כך ביעילות אבל הצליחה לפגוע באיזה עטלף נראה לי... ואז אני יריתי למקום מסויים והיה פיצוץ מטורף ודברים התחילו לעלות באש ואישתי כבר היתה במצב היסטרי עד כדי התקף לב שיעצרו אותנו ואני ילד נזק ואז פתאום האש התפשטה והיה כתוב לה שם משהו באש

(כל אחד ומה שהוא כותב לאישה שלו) והיא רק אז קלטה שהכל היה מתוכנן ומתואם מראש וכמובן היה המשך לאחר מכן שמעתי שריקה יצאנו וחיכתה לנו עגלת חציר עם שני הסוסים שלנו רתומים אליה וכך סיימנו את הטיול ואת היום נישואין...
לא היו כאן פרחים ולא חול ולא נרות ולא מכתבים רק בנזין, אבק שריפה, בקבוק יין מדהים, חציר שלא יצא לה מהראש יומיים והמון תיכנון ותיאום! וכמובן יכולת משחק מעולה!
בקיצור תהיה יצירתי ותפסיקו לקשקש בקיצ'יות של סרטי קולנוע.