שמועה: ATI תייצר מעבדים עבור קונסולת הדור-הבא של מיקרוסופט
לפי הדיווחים ההשקה נקבעה ל-2012, כך של-ATI יש די והותר זמן לפתח מעבד גרפי עוצמתי במיוחד עבור מיקרוסופט
לפני מספר ימים דיווחנו כי לפי השמועות המתרוצצות ברשת, תייצר חברת הטכנולוגיה Nvidia מעבדים גרפיים עבור ממשיכת דרכה של קונסולת ה-DS הניידת. מסתבר שגם המתחרים ב-ATI לא שוקדים על שמריהם, והצליחו ככל הנראה להבטיח את מקומם בקונסולת הדור-הבא של מיקרוסופט, זו שתגיע אחרי האקס-בוקס 360.
מדובר, כמובן, בשמועה בלבד, ואחת שלא תזכה לשום התייחסות רצינית מצד מיקרוסופט או ATI - גם אם נבקש ממש יפה. עם זאת, לא מדובר בתסריט פרוע במיוחד: קונסולת האקס-בוקס 360 הנוכחית מבוססת אף היא על טכנולוגיה מתוצרת ATI, וכנראה שבמיקרוסופט היו מרוצים למדי מהביצועים וקצב הייצור.
לפי הדיווחים ברשת תאריך ההשקה לקונסולה החדשה נקבע לעונת החגים של 2012, כך שאורך החיים הצפוי לאקס-בוקס 360 כמוצר הדגל של מיקרוסופט בתחום הגיימינג יעמוד בסופו של דבר על כשבע שנים. זה הרבה יותר זמן ממה שזכתה לו האקס-בוקס המקורית, שייצורה הופסק פחות משלוש שנים אחרי ההשקה.
nvidia אוכלים בתחת כל יום מחדש







ציטוט ההודעה



