שאני פוגש בחורה שמוצאת חן בעיני אני לא מתחיל לא זורם
אבל אם יש מישהיא שבכלל לא מוצאת חן בעיני אני מתחיל לדבר אתה לזרום והכול ...
שאני פוגש בחורה שמוצאת חן בעיני אני לא מתחיל לא זורם
אבל אם יש מישהיא שבכלל לא מוצאת חן בעיני אני מתחיל לדבר אתה לזרום והכול ...
|
|
לפי דעתי אתה מזלזל בעצמך עם מי שאתה באמת רוצה אתה מפחד ועם מישהי אחרת שבסיידר אז אין בעיה אחי תרים קצת סתנדטים לא בשמיים יעני בלונדינית עיינים כחולות חזהd וכאלה אלא אתה יודע לך על מי שיהיה לך להרגיש איתו בנוח כאילו אין בעיה שאתה מתחיל עם בנות אבל זה הכי מגניב להתחיל עם מישהי שאתה רוצה ולהצליח אז גדל ביצים ולך תהנה אחי קח יוזמה Good Luck
זה נורא פשוט,מישהי שנראית טוב מאיימת עליך מבחינה מינית ואתה ישר חושב שמישהי שנראית כל כך טוב בחיים לא תרצה אותך,אז אתה פונה אל אלו שנראות פחות טוב,לא רק כי אתה בטוח שיש לך איתן סיכוי יותר טוב,אלא גם כי יש לך רמה גבוהה יותר של נוחות איתן והשיחה יותר זורמת ובגלל זה אתה נהנה יותר.
אבל מה ? אתה לא תשיג אף אחת(גם לא את המכוערות) בשיטה הזאת.
תחזיק ת'ביצים ותלך לדבר עם מישהי שנראית טוב (לאו דווקא מישהי שאתה דלוק עליה).
מניסיון אחי תעשה לך כלל בחיים. כולם אותו דבר וכולם זונות. זה אולי נשמע לך מוזר או פרימיטיבי או מה שתרצה אבל ככה זה באמת. גם הבחורה הכי כוסית בעולם היא עדיין בחורה והיא לא שונה, היא לא שווה יחס שונה מבחורה אחרת וודווקא עם הבחורות אם תתנההג איתם ברגיל ולא תראה שאתה מתרגש כשאתה מדבר איתם אז הם יגידו, רגע למה הוא מדבר איתי כאילו אני חבר שלו מהאימון כדורגל ולא כאילו אני כוסית על שרוצים להתחיל איתי? הבנת? יופי לך תתקוף!