קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |בדיחות| מצחיקות טילים!
    על ידי LonY בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 20-01-2007, 20:17
  2. [בדיחות]..2 בדיחות מצחיקות
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-09-2006, 09:54
  3. בדיחות מצחיקות!!!| כנסו ותגיבו....
    על ידי +Or_Agur+ בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 15-06-2006, 23:35
  4. 22 בדיחות מצחיקות בטירופה חח
    על ידי 8L4(k p1|24+3 בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 01:49
  5. שני בדיחות מצחיקות
    על ידי Program בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 17:43
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[בדיחות] מצחיקות

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

ברירת מחדל [בדיחות] מצחיקות

חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? ענה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואמר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !
    ....................................................

איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהינום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהינום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהקב"ה מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכול לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהינום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?
    לא חזק אבל גם משהו
    ..................................................
    שלושה גברים יושבים ליד חדר לידות אחד ליד השני ולפתע ניגשת אליהם האחות המיילדת, אומרת לראשון מזל טוב, נולדו לך 4 בנים, אומר לה איזה יופי אני גר בקריית 4, היא נכנסת שוב לחדר היולדות וחוזרת לאחר שעה ואומרת לשני מזל טוב נולדו לך 8 בנים, אומר לה, וואי איזה קטע, אני גר בקריית 8, פתאום קם השלישי כל עוד רוחו בו ומתחיל לרוץ, תופסת אותו האחות, ושואלת אותו מה קרה, הוא אומר לה, תני לי לצאת מפה, למה שאני גר ב-100 שערים..
    .....................................................

זוג הולך לסופר ובינתיים שהם עושים חיפוש במצרכים, הבעל מרים את ראשו ולא מוצא את אשתו, הוא מתעצבן, ועורך חיפוש בכל הסופר, לבסוף בא וניגש לבחורה יפה שלבושה בלבוש חושפני, הוא אומר לה : יש מצב שאת מדברת איתי 2 דקות ועוזרת לי בחיפוש, עונה לו הבחורה, אבל איך דיבור איתי יעזור לך בחיפוש אשתך ? עונה לה הגבר, בכל פעם שאני מדבר עם בחורה יפה, לא עוברות שתי דקות ואשתי מופיעה !
    .......................................................
    איך אפשר לדעת שכבר בתקופת התנ"ך היה משחק הכדורגל ? כי הרי כתוב בפסוקים : ויעמד דוד בשערי ירושלים.
    ............................................................

בלונדינית אחת מצלצלת לחבר שלה בהיסטריה וצעקות, הוא שואל אותה מה קרה והיא אומרת לו שהיא קנתה פאזל והיא לא מצליחה להרכיב אותו, הוא נרגע ואומר לה שהוא יגיע עוד מעט לעזור לה, הוא מגיע והיא מראה לו את התמונה ואת כל החלקים והוא אומר לה : תשמעי, אני לא חושב שיש סיכוי אי פעם שנצליח להרכיב את הפאזל הזה אז בואי נירגע, נשתה משהו ותחזירי את הקורנפלקס לשקית.
    ....................................................

שני יהודים מטיילים ומגיעים ליד כנסייה, שניהם עניים ואין להם כסף, על כניסת הכנסייה רשום שמי שיבוא וימיר את דתו יקבל סכום כסף נכבד, אחד מהם לא הצליח להתאפק ונכנס פנימה, השני לא הסכים להיכנס אל אף עניותו זה היה הכבוד האחרון שנשאר לו הדת שלו, ולאחר כשעה יצא חברו מהכנסייה לבוש בגדים אחרים ועם סכום כסף ביד, שאל אותו החבר שלו : נו, אז כמה קיבלת ? ענה לו החבר : אתם היהודים, רק כסף זה מה שמעניין אתכם !
    ".It always seems Impossible until it's done"

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    1
    נקודות
    50

חח מצחיקות ! תודה רבהה
    מה יש כבר לירשום בחתימה?

חוף מ אוהבים מחבבים את מי את ה מנהל של פורום ****.
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=520391

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,518 | הודעות: 8,201,111 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect