יש לי איפי קבוע (אין לי ראוטר)
הוצאתי את המודם מהחשמל להרבה זמן,הרצתי כל מיני פקודות בהפעלה (שנתנו לי) ולא הלך,יש דרך טובה לשנות איפי?
תודה
יש לי איפי קבוע (אין לי ראוטר)
הוצאתי את המודם מהחשמל להרבה זמן,הרצתי כל מיני פקודות בהפעלה (שנתנו לי) ולא הלך,יש דרך טובה לשנות איפי?
תודה
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה תלוי בחבילת אינטרנט שלך, יש פשוט חבילות שאי אפשר לשנות את האייפי.
תתקשרי לתמיכה טכנית של הספקית אינטרנט ותשאלי אם באמת האייפי שלך קבוע.
נ.ב
זה לא סביר שהאייפי שלך הוא קבוע, כי זה בעצם יתרון למקרים מסויימים ואנשים משלמים על זה.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
לא אין לי איפי קבוע מהחברה
התקינו לי דרייבר מסויים של הכרטיס רשת,ומאז האיפי קבוע
לפניי זה הייתי מתחברת אם חייגן (013)
נערך לאחרונה על ידי yaldaneshama; 21-10-2009 בשעה 16:53.
פורסם במקור על ידי ▪•●Sky●•▪
אחי שמע, את האדם יצרו חייזרים וכתבו תנ''ך ועל פי למדנו את השפה, יש לי הוחכות לזה אחי.
פורסם במקור על ידי lior_asulin
אני מFBI וכן תהיה מלחמהפורסם במקור על ידי clickerבגיל 8 ימים נתנו לי לשתות מלאאא יין השתכרתי ואז חתחו לי אותו בלי ששמתי לב ... אבל אל תדאג אני עוד ינקום
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
התחל>חיבורי רשת>תלחצי קליק ימני על החיבור הפעיל שלך(צבע כחול)>מאפיינים>כללי>יש לך שמה רשימה תחפשי "TCP\IP " תלחצי על מאפיינים ותסמני שמה הכל אוטומטי ואישור.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
זה לא ישנה את ה IP שלך מניסיון אני משתמש בשלושה כרטיסי רשת שוניםעל אותו מחשב ופשוט מחליף בינהם כל פעם שאני צריך IP אחר למרות שזה לא תמיד משנה באמת את ה IP זה משנה את ה MAC ואז אני מזוהה כמחשב אחר וזה פותר את הבעיה.
בקיצור תתקיני כרטיס רשת נוסף ושחקי בינהם כל פעם שאת הצריכה IP חדש זה עובד על כל האתרי קבצים וסרטי ONLINE.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אמממ פעם ראשונה שאני שומע שאפשר לגרום לאי פי להישאר קבוע בעזרת דרייבר..
בכל מקרה אני לא חושב שקיימת שיטה לשנות אי פי קבוע מלבד כיבוי והדלקה מחדש של המודם
את יכולה לנסות לנסות למצוא את כתובת חלון הקינפוג של המודם וממנו להתחבר ולהתנתק מהאינטרנט אבל אני בספק אם זה יעזור
נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-10-2009 בשעה 01:25.
מ א ו ש ר
תראו אני אסביר כאן משהו לגבי IP ברשת ואני מקווה שזה יפתור את רוב השאלות כאן איך זה קורה שה IP כאילו נשאר קבוע גם לאחר כיבויים ממושכים של המודם.
כשמחשב נכנס לרשת הוא מבקש IP משרת ה DHCP ע"י פאקט מיוחד שנשלח ב BROADCAST הוא מקבל תשובה משרתי ה DHCP בסביבה ובוחר את הקרוב ביותר אליו או את הראשון שענה תלוי ברמת התעבורה ומערכת העדיפויות.
לאחר שמחשב קיבל כבר IP מסויים וכמובן את כל הדברים הנלווים שהם ה DEFAULT GATEWAY, ה SUBNET וכמובן ה DNS הוא מתחיל בעבודה ברשת לאחר זמן התנתקתי מהרשת בפעם הבאה שאני מתחבר המחשב מבקש שוב IP אך כאן קורה דבר אחר, בפאקט הבקשה שנישלח כמו שהסברתי מצורפת גם בקשה לאותו IP הקודם שניתקבל ע"י ה DHCP בפעם הקודמת ולכן עכשיו כששרתי ה DHCP עונים למחשב הם מציעים לו IP מסויימים וכאן אם יהיה מישהו שיציע לו את אותו IP כמו שקודם היה לו הוא יעדיף אותו על פני האחרים ובמידה והוא לא יקבל את אותו IP הוא יבקש עוד פעמיים את אותה בקשה אך בפעם השלישית הוא יסכים לקבל IP אחר במידה ולא יקבל את הIP הקודם שהיה לו שוב על פי אותו שיקול כמו קודם.
דבר נוסף הסיבה לכל הבלאגן שתיארתי הוא בגלל שהמערכת בנויה כך שהיא רוצה לשמור על כמה שיותר סדר ברשת ולכן שינוי ה IP במצב כזה הוא קשה כי אתה לא יכול להכריח את המודם שלך לקבל IP אחר כי בשביל להצליח בזה אתה צריך "לאפס לו את הזיכרון" לא בדיוק אבל זה בערך העניין.
דבר נוסף IP הוא זהות שמבוססת על מספר ה MAC ADDRESS ולכן כל עוד ה MAC הוא קבוע כך גם בקשת ה IP וזיהוי המחשב שלכם ברשת הוא קבוע.
עכשיו אם אתם רוצים להזדהות בתור מחשב אחר אך אתם תקועים במצב כמו שתיארתי למעלה אין לכם אפשרות לעשות זאת בצורה פשוטה וצריך ידע כדי להצליח בזה אז אם בכל זאת אתם מעוניינים השיטה הטובה והמהירה ביותר שלא מצריכה התעסקויות מיותרות הוא להתקין שני כרטיסי רשת באותו מחשב ומכיוון שכך אין לכרטיסי רשת את אותן הגדרות IP וכמובן שלעולם ה MAC ADDRESS יהיו שונים לכן מחשבכם הוא יזוהה בצורה אחרת ברשת ולא תהיה בעיה.
מקווה שעכשיו הכל מובן
אני יכול לכתוב ספרים... מדהים כמה אני כותב ולא שם לב...![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!