מישהוא יכול להסביר לי איך מכינים דיסקט תשובות להתקנת WIN XP![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ערכתי לך כותרת!!!! תשים לב ליצור כותרת עניינית,פעם הבאה ינעל בלי התראה.
דיסקט תשובות? לא קיים כזה דבר.
אם אתה מדבר על דיסקט אתחול שביחד איתו מפרמטים מחיצה אז אתה לא חייב דיסקט אתחול.
אתה יכול לפרמט עם הדיסק של ווינדוס.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
THERIDER יש דבר כזה.
אתה ניכנס לדיסק WINDOWS שלך יש שם תיקייה שניקראת SUPPORT שם אתה פותח קובץ מכווץ בשם DEPLOY פורס אותו מפעיל את SETUPMGR ותחיל לעבוד על פי ההוראות בסופו של דבר ייוצר קובץ שאותו אתה מתקין בדיסקט ואז אתה טוען את הקובץ תוך כדי התקנת מערכת ההפעלה. לא לשכוח את ה SYSPREP.
אבל למה אתה מסתבך עם קובץ תשובות למה לא להכין את כל הדיסק מראש בהתקנה עם NLITE?! כולל עידכונים ומה לא...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נערך לאחרונה על ידי therider1; 25-10-2009 בשעה 17:32.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
תראה נגיד אני אדמיניסטרטור בחברה ואני רוצה להתקין מאה מחשבים חדשים או אני בעל חברת מחשבים ויש לי הזמנה למאה מחשבים מותקנים מראש אז מה נראה לך אני עושה יושב ומתקין אחד אחד?!
בקיצור זה חוסך זמן וכוח אתה פשוט מכין אימג' מראש או לחילופין מכין דיסק תשובות מראש ונותן להתקנות לרוץ לבד ככה שבסוף אתה מגיע למערכת שכבר מותקנת עם כל ההגדרות מראש ומה שנשאר בחלק מהמקרים זה רק להתקין תוכנות נוספות למרות שגם את זה אפשר לחסוך בהתקנה מראש על אימג' ואז פשוט רק לשפוך אותו לכל ההרדיסקים במכה אחת.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!