1.רס"ר המשמעת של בסיס בצריפין עמד בש.ג של הבסיס ועצר חיילים, לפתע עבר חייל אחד עם בוץ בנעלים, הרס"ר מייד קרא לאותו חייל ואמר לו, למה יש לך בוץ בנעליים ? אז החייל אמר לו, אני היום ניקיתי את המדשאות בבסיס ותו לא. אז אמר לו הרס"ר, אתה יכול ללכת אבל תקרא לפה את תו !
2.בחור צעיר שעשה סקס עם בחורה הכניס לה בסופו של המשגל בקבוק של קוקה קולה לתוך הכוס, הבחורה הנדהמת, אמרה לו מה אתה עושה ? אז הוא אמר לה : ככה תרגישי את טעם החיים !
3.דוד לוי נוסע בכביש מהיר מתל אביב לירושלים, אשתו מתקשרת אליו לנייד ואומרת לו דוד, עכשיו שמעתי בחדשות שאתה חייב להיזהר יש איזה מטורף אחד שנוסע בכביש שלך נגד התנועה ! אז דוד לך אמר לה : איזה אחד ? יש מלא כאלה פה.
4.פרות רועות באחו, כולן עושות מוווווו... מו... ופתאום אחת עושה מה... מההה.... שואלים אותה הפרות, מה נסגר איתך ? עונה להם הפרה : אני לומדת שפה חדשה !
5.אישה נכנסת למשרדו של גניקולוג, לאחר כמה דקות נכנס בחור הלובש חלוק לבן ואומר לה, תתפשטי, היא מתפשטת, הוא מסתכל לה בין הרגליים ואומר : וואיי וואיי וואיי, וקורא לעוד בחור עם חלוק לבן, גם הוא מסתכל ואומר : וואיי וואיי וואיי, קוראים לעוד אחד עם חלוק לבן גם הוא מסתכל והתופעה חוזרת על עצמה, הבחורה נלחצה מאוד ואמרה להם, חברה, מה יש לי שם ?! אומרים לה, לא יודעים אנחנו כולה באנו לצבוע בלבן את החדר.
6.מרוקאי מגיע למגדת עתידות, היא מוציאה קלפים ועושה לו בדיקות, אחרי זה נותנת לו קפה לשתות ומסתכלת, לבסוף היא מוציאה כדור בדולח, מכה בוא בחוזקה ואומרת לו : לאשתך מצפה מוות אלים, אומר לה המרוקאי : אתה זה אני כבר יודע, אבל מי ייקרה לי אחרי זה ?

ציטוט ההודעה
גם אתה מביא תמונות מצחיקות שלא ראיתי..