מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות שהתוכנות או משחקים שאני הופך לעברית למשל call of duty ניסיתי עכשיו יתמכו בעברית ולא יראה ג'יבריש
מישהו יכול להסביר לי איך אפשר לעשות שהתוכנות או משחקים שאני הופך לעברית למשל call of duty ניסיתי עכשיו יתמכו בעברית ולא יראה ג'יבריש
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא נראה לי שזה אפשרי כי צריך שהחברה היצרנית תיצור תמיכה בעיברית אבל יש מצב שאולי מישהו יודע.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות.
call of duty אתה בחיים לא תוכל לשחק במשחק שהכל בעברית או לכתוב בעברית. אני מכיר איזה כמה משחקים שרק בגלל שהם נפוצים בארץ אז יש להם פאטצ'ים אפשר לכתוב שמה בעברית ואפילו תרגמו את כל המשחק(MU לדוגמא)
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
זה לא דווקא לcod למשל הפכתי את האנטי וירוס avast לעברית ויש לו שני סוגי תפריטים אחד כמו נגן והשני רגיל אז התפריט של הנגן ניהיה גי'בריש והתפריט הרגיל בסדר ויש לי עוד כמה דברים שאני רוצה לתרגם אבל זה לא תומך השאלה איך עושים שיתמוך
מ א ו ש ר
עם איזה תוכנה עשית את זה?
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
תראה את ה cod פתחתי דרך מסמך טקסט והאווסט על ידי Restorator שזו תוכנה שפותחת קבצי dll כבר תרגמתי עוד כמה דברים אבל בזה נתקעתי
אחי אני מציע לך לא לתרגם משחק זה רק יצור בעיות..
תשאיר את זה כמו שזה..
זה לא רק למשחק זה בעיקר לידע הכללי וגם למשחק
דבר ראשון כדי לתרגם ביעילות תוכנות אתה צריך יותר מתוכנת תרגום אחת..
אני משתמש ב- Restorator, ResHack ו PE Explore..
ולפעמים אני גם נעזר בכתבן שזה מתאפשר
נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-10-2009 בשעה 00:57.
דבר ראשון תודה על המידע דבר שני נתקלת פעם בבעיה הזאת?
בטח אבל צריך ללמוד לשחק בין התוכנות והבעיה נפתרת
תראה בדרך כלל אם אתה אתה מתרגם דרך תוכנה אין לך בעיה אבל אם אתה פותח את שפת התוכנה או המשחק דרך מסמך טקסט מתחילים הבעיות ובcod אי אפשר לפתוח עם שום תוכנה רק על ידי מסמך טקסט אז זה בעיה אבל מב שקורה באווסט זה שתרגמתי דרך תוכנה ולא עזר לי בקיצר אני חושב שזה קשור בזיהוי האות אולי