מס'(1) איך נפלו גיבורים? שמו להם רגל
מס'(2) איזה בנאדם אחד מחליט שהוא רוצה להיתאבד הוא הולך לראש החמאס אומר לו אני רוצה להיתאבד
ראש החמס אומר לו לך למקום עם הרבה אנשים הבנאדם מגיע לתל אביב מתקשר לראש החמס אומר לו יש כאן 100 אנשים להיתאבד???? ראש החמס אומר לבנאדם לא לא 100 אנשים זה קצת לך למקום עם יותר אנשים הבנאדם מגיע למיגדלי עזריעלי מתקשר לראש החמס אומר לו יש כאן 1000 אנשים להיתאבד??? ראש החמס אומר לבנאדם כן כן תתאבד 1000 אנשים זה טוב תיתאבד הבנאדם מוציא אקדח מהכיס ויורה לעצמו בראש
מס'(3) אחד בשם דני הול לטיול שנתי ליומים בעמצע הלילה דני בוכה המורה אומרת לו מה קרה דני? דני עונה לו אני רגיל לישון אם אמא שלי המורה אומרת טוב בוא תישן איתי דני אומר טוב שוב בעמצע הלילה דני בוכה המורה אומרת לו דני מה קרה הפעם? דני אומר למורה אני רגיל להשים את העצבע שלי בטבור של אמא שלי אז המורה אומרת לו טוב שים את העצבע שלך בטבור שלי פתאום המורה אומרתי דני זה לא הטבור והוא אומר לה זה לא העצבע
מס'(4)איש אחד אומרלדוקטור : דוקטור אני סובל מכאבים דוקטור: מה חשבת להנות מהם
מס'(5)איזה אחד דתי עובר ליד תחנות אוטבוס פתאום הוחר רואה בלונדינית אחת עם חציית ובלי תחתונים אז הוא מרים ומוריד ת'ראש אז הבלונדינית אמורת עאלק דתי אז הוא עושה לה עאלק בלונדינית
מס'(6)תלמיד: "אפשר להעניש מישהו על משהו שלא עשה?" המורה: "לא..." התלמיד: "טוב, אז לא הכנתי שיעורי בית."
מס'(7)אחד הולך לרופאה אומר לה אני מרגיש שיש לי שלוש בצים והיא בודקת טוב אז היא אומרת לו לא יש לך שתי בצים אז הוא אומר טוב והולך למחורת הוא חוזר ואומר לה אני מרגיש שיש לי שלוש בצים טוב היא בודקה לו ואז היא אומרת לו יש לך שתי בצים הוא אומר טוב והולך למחורת הוא חוזר ואומר לה אני מרגיש שיש לי שלוש בצים!! היא ביא בודקת לו ואומרת לו אין לך שלוש בצים יש לך שתים הוא אומר טוב והולך שהוא יוצא מהבית חולים הוא רואה את חבר שלו חבר שלו אומר לו מב אתה עושה כאן? הוא אומר היתחשק לי שמישהי תגרד לי בבצים!