קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אישורי מחלה קופת חולים-מכבי,כללית!!!
    על ידי motomix בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 12-07-2006, 11:47
  2. כדאי ללכת לתזנואית של קופת חולים כללית?
    על ידי YaBoy בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-03-2006, 13:21
  3. [בדיחות]רפואה ובתי חולים
    על ידי BlackCrow בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 15-12-2005, 05:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

רפואה, קופת חולים

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ברירת מחדל רפואה, קופת חולים

אני במאוחדת ורופאת השיניים שלי אמרה לי שרפואת השיניים אינה כלולה בסל הבריאות, לכן אני יכול להגיע אליה בתור חייל אבל הביטוחים שלי מוקפאים מטעם הצבא כי הוא אחראי עליי.
    אם קורה לי משהו בשיניים נגיד סתם נשברה לי שבר או אני צריך איזשהו טיפול הביטוח הזה מופעל מישהו יודע איך זה עובד או שאני מבוטח בכל מקרה?
    אני פשוט מכיר מקרה שבחור קיבל נכות ביד ולא קיבל שקל מהמדינה.

לא תהיה לי אפשרות לבקר את הרופאים שהייתי רגיל לבקר אצלהם בקופת החולים? נגיד אם תהיה לי פריחה בעור או משהו אני לא יוכל לפנות לרופא עור שלי?
    הוא אמר לי שעד שאני אראה רופא עור בצבא תעבור תקופה רצינית XD

שבת שלום

2. קישורים ממומנים

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

שאתה חייל, רופא אזרחי לא יכול לטפל בך בלי אישור מרם2 אם אני לא טועה.

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זמן זה כסף וכסף אין לי

יש לך מרפאות שינים תבאיות קודם כול.....
    פרטי אתה יכול להיות מטופל איפה שאתה רוצה.
    ברגע שאתה חייל אתה יכול לגשת לביקור רופא או רופא יחידה בלבד!

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

יש מרפאות שיניים צבאיות, אם אתה סובל מבעיות בשיניים אני ממליץ לך לעשות ביטוח שיניים פרטי, כי הרופאי שיניים בצבא ממש לא מקצועיים, עדיף שתיהיה לך את האפשרות ללכת בצורה פרטית לרופא שיניים שיטפל בך על חשבון הביטוח (שוב ביטוח פרטי, לא של קופ"ח).

וכן אתה לא יכול להגיע לרופאים של קופ"ח כשאתה בצבא, רק לרופאים צבאיים או אם תקבל הפניה לרופא חיצוני (בדר"כ בבית חולים) אבל הפרוצדורה הזאת לא נוחה בכלל, תקווה שיהיו לך רופאים בבסיס עצמו (חוץ מרופא יחידה, לדוגמא אורטופד ורופא עור) אחרת באמת יקח לך די הרבה זמן עד שתבקר אצל הרופאים השונים.

מערכת הרפואה בצבא ממש דפוקה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זמן זה כסף וכסף אין לי

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    יש מרפאות שיניים צבאיות, אם אתה סובל מבעיות בשיניים אני ממליץ לך לעשות ביטוח שיניים פרטי, כי הרופאי שיניים בצבא ממש לא מקצועיים, עדיף שתיהיה לך את האפשרות ללכת בצורה פרטית לרופא שיניים שיטפל בך על חשבון הביטוח (שוב ביטוח פרטי, לא של קופ"ח).

וכן אתה לא יכול להגיע לרופאים של קופ"ח כשאתה בצבא, רק לרופאים צבאיים או אם תקבל הפניה לרופא חיצוני (בדר"כ בבית חולים) אבל הפרוצדורה הזאת לא נוחה בכלל, תקווה שיהיו לך רופאים בבסיס עצמו (חוץ מרופא יחידה, לדוגמא אורטופד ורופא עור) אחרת באמת יקח לך די הרבה זמן עד שתבקר אצל הרופאים השונים.

בדרך כלל (99% מהמקרים) אין רופאים מומחים בבסיסי צה"ל ופשוט שולחים את בחיילים לחר"פ (בית חולים צבאי).

אני ששמעתי ת'אמת שהרופא שינים בתל השומר עושה עבודה מאוד טובה ובלי כאב.
    אל תמהר לקבור את הרופאים בצבא נכון שהם לא גולת הכותרת, אבל הם בסדר

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

תודה רבה לכולם,
    אז
    וכן אתה לא יכול להגיע לרופאים של קופ"ח כשאתה בצבא, רק לרופאים צבאיים או אם תקבל הפניה לרופא חיצוני (בדר"כ בבית חולים) אבל הפרוצדורה הזאת לא נוחה בכלל
    רופא צבאי שהוא בקופת חולים גם כאילו לא הבנתי האורטופד שלי הוא לפי מה שהבנתי היה רופא צבאי או שהוא עדיין
    ויש לי רופא אאג שהיה רופא בצבא והוא עכשיו רופא פרטי וגם אני יודע שאין לזלזל ממש ברפואה צבאית כי הרופא משפחה שלי אמר לי שהוא קיבל הצעות אינספור מהצבא לשרת בתור רופא גם בגיל 40 - למעשה יש תוכנית יקרה בשביל רופאים כי יש מחסור במיוחד במומחים.

ורפואת שיניים ביררתי אפשר ללכת בקופת חולים לרופאת שיניים הקבועה שלי זה לא בעיה
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 07-11-2009 בשעה 21:39.

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זמן זה כסף וכסף אין לי

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    תודה רבה לכולם,
    אז
    רופא צבאי שהוא בקופת חולים גם כאילו לא הבנתי האורטופד שלי הוא לפי מה שהבנתי היה רופא צבאי או שהוא עדיין
    ויש לי רופא אאג שהיה רופא בצבא והוא עכשיו רופא פרטי וגם אני יודע שאין לזלזל ממש ברפואה צבאית כי הרופא משפחה שלי אמר לי שהוא קיבל הצעות אינספור מהצבא לשרת בתור רופא גם בגיל 40 - למעשה יש תוכנית יקרה בשביל רופאים כי יש מחסור במיוחד במומחים.

ורפואת שיניים ביררתי אפשר ללכת בקופת חולים לרופאת שיניים הקבועה שלי זה לא בעיה

ברגע שאתה חייל אתה יכול ללכת למרפאת שינים של הקופת חולים אבל אתה תשלם תשלום מלא ולא תיזכה להטבות של חבר קופת חולים כי אתה לא

Ori
    אורח

לא יודע לפי מה שלי יצא לראות הרופאים הצבאיים באופן כללי ורופאי השיניים באופן פרטני הם רופאים מקצועיים כמו כל רופא אחר... אבל אולי זה רק אני /=

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אני אישית נכוותי מרופאי השיניים בצה"ל, ועוד כאחד שאין לו ממש בעיות בשיניים(בגלל טיפול לקוי אני סובל מבעיה בשיניים), לך תבין.
    בנוגע לרופאים הרגילים, אולי 1 מ-3 רופאים בצבא הוא רופא טוב, במיוחד הרופאים הקבועים (כולל רופאים מומחים קבועים - שעובדים רק בצבא),
    רופא מומחה שעובד בצבא פעם בשבוע כנראה מגיע מבית חולים \ קופ"ח \ מרפאה פרטית כלשהיא ולכן הוא בעל ניסיון, אבל הרופאי שיניים שרק סיימו עתודה וכבר מתחילים לטפל באנשים - זה פשוט ביזיון, חסרי נסיון.

בכלל כל המערכת הרפואית הצבאית היא ביזיונית ביותר, עד שאתה רואה רופא יוצאת לך הנשמה, וברגע שאתה רואה אותו אתה זוכה ליחס מזלזל, בכללי עדיף תמיד לעמוד על שלכם ולקבל הפניה לרופא מומחה בבית חולים כשמדובר בבעיות מורכבות.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי mdogg צפיה בהודעה
    ברגע שאתה חייל אתה יכול ללכת למרפאת שינים של הקופת חולים אבל אתה תשלם תשלום מלא ולא תיזכה להטבות של חבר קופת חולים כי אתה לא
    אבל יש לי ביטוחים שמוקפאים בגיוס ואני כמעט בטוח שישנה אפשרות להפעיל אותם או שמחירים נשארים כשל לקוח הקופה תוך כדי איזשהם שינויים
    אני אישית נכוותי מרופאי השיניים בצה"ל, ועוד כאחד שאין לו ממש בעיות בשיניים(בגלל טיפול לקוי אני סובל מבעיה בשיניים), לך תבין.
    בנוגע לרופאים הרגילים, אולי 1 מ-3 רופאים בצבא הוא רופא טוב, במיוחד הרופאים הקבועים (כולל רופאים מומחים קבועים - שעובדים רק בצבא),
    רופא מומחה שעובד בצבא פעם בשבוע כנראה מגיע מבית חולים \ קופ"ח \ מרפאה פרטית כלשהיא ולכן הוא בעל ניסיון, אבל הרופאי שיניים שרק סיימו עתודה וכבר מתחילים לטפל באנשים - זה פשוט ביזיון, חסרי נסיון.

בכלל כל המערכת הרפואית הצבאית היא ביזיונית ביותר, עד שאתה רואה רופא יוצאת לך הנשמה, וברגע שאתה רואה אותו אתה זוכה ליחס מזלזל, בכללי עדיף תמיד לעמוד על שלכם ולקבל הפניה לרופא מומחה בבית חולים כשמדובר בבעיות מורכבות.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    לא יודע לפי מה שלי יצא לראות הרופאים הצבאיים באופן כללי ורופאי השיניים באופן פרטני הם רופאים מקצועיים כמו כל רופא אחר... אבל אולי זה רק אני /=
    כי חלקם מגיעים מהאזרחות לא רק ללא ניסיון

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect