במודם שלי הנורה של ה- eth/act מהבהבת כל כמה שניות.
איך אני מתקן את זה? או שזה בעיה בבזק?
זה מאוד מעצבן כי כשאני רואה סרטון.משחק באינטרנט כל כמה שניות זה נתקע
תודה מראש
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא יודע מה משמעות הנורה הזאת וגם אם זה קשור בכלל לבעיה, תביא את הדגם של המודם(גם של הראוטר אם יש לך).
יש לך תקיעות בכל אתר שאתה מנסה להפעיל סרטון? אם זה בכמה אתרים שאתה גולש בהם תן פה את האתרים..
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
1. עוד UP אחד ואני אחטוף עליך עצבים כי לא מספיק פירסמת בפורום הלא נכון אתה גם מקפיץ יותר ממה שמותר אז חלאס!
2. הנורה שלך חייבת להבהב! זאת הנורה של ה ETHERNET ACTIVITY מה שאומר בעיברית פעילות רשת ואם זה לא יהבהב אז זה אומר שאין פעילות מה שאומר אין אינטרנט!
3. הבעיה שלך נובעת כנראה מדפקט במערכת הפעלה או מכל דבר אחר כמו ראוטר דפוק וכו'
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אוקיי דבר בסיסי ראשון שאתה צריך להבין אין דבר כזה אין פעילות ברשת תמיד יש פעילות ברשת אלא אם כן אתה מנותק!
דבר שני הנורה אמורה להבהב וכבר הבנו שזה מצב טוב זה תלוי בפעילות של הרשת יכול להיות שיש מישהו עם אימיול שטוחן את הרשת ודופק לך את כל הגלישה וחוץ מזה אם היה לך נגיד ניתוקים אז אתה לא היית יכול לגלוש בכלל אז הבעיה שלך היא בעיקר במחשב עצמו כלומר או תוכנה שטוחנת את הרשת או שכרטיס רשת לא תקין או סתם מערכת הפעלה דפוקה מה שצריך לעשות הוא לנסות להתקין כרטיס רשת אחר ולראות אם הפעילות ממשיכה להיות נמוכה, להחליף ראוטר, לנסות לעשות פירמוט והתקנה מחדש, לעדכן אולי דרייבר לכרטיס רשת וכו' בקיצור יש הרבה דברים השאלה האם אתה מוכשר לעשות את הדברים ואם כן אז יאללה לעבודה.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 09-11-2009 בשעה 17:56.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
טוב איך שאתה רוצה... אם בכל מקרה אתה תתקל שוב בבעיה אנא ממך פרסם זאת ברשתות ונתבים ואני אעזור לך שם.
יום טוב ובהצלחה!
נעול.
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!