יש אפשרות להקליד פקודה בדוס או משהו אחר כדי לראות את השם של הראוטר שברשותי ?
ושנית אם אני לא מצליח להיכנס לראוטר , איזה שם משתמש וסיסמא אני צריך להכניס ?
![]()
|
|
ברוב במקרים זה
שם משתמש: Admin
סיסמא: Admin
או
שם משתמש: Admin
סיסמא: 1234
או
שם משתמש: admin
סיסמא: admin
או
שם משתמש: admin
סיסמא: 1234
נערך לאחרונה על ידי Ori; 13-11-2009 בשעה 15:53.
לא אחי כל הפעולות הללו נעשות ע"י שימוש בחלון הקינפוג של הראוטר
שלום GAMIL,
במידה ושכחת את השם משתמש והסיסמה של הראוטר שלך,
ניתן לבצע איפוס לראוטר וקינפוג מחדש.
על מנת לבצע את האיפוס יש ללחוץ על כפתור ה"ריסט" עם עט דק או סיכה במשך כ20 שניות כשהראוטר מחובר לחשמל.
לאחר מכן יש להכנס לממשק של הראוטר שם יש להכניס את שם המשתמש והסיסמה בדרך כלל הם admin.
במידה ולא הסתדרת, תן לי את הדגם של הראוטר ואחפש עבורך מדריך
המשך גלישה מהנה
מירית נציגת בזק בינלאומי
online@bezeqint.net
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
או שלום שלום לכם שם! אני רק רציתי לברך אותך בשם הצוות! ברוכה הבאה ומקווה שתחזיקי מעמד...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אח איך אני אוהב את התגובות הציניות של אמיר![]()
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חח מזה השטויות האלה שתולות של בזק?
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
ברור צריך את זה יש אותם בהרבה פורומים של תמיכות טכניות.
רק מה לצערי הם לא מביאים אנשים מקצועיים הם מנפים אותם עוד בשלב הראיונות המוקדם הם תאכלס מחפשים חמורי עבודה אז לכן התמיכה נראית כמו שהיא נראית.
אבל אני מקווה שהיא שונה בכל זאת אם יש לך תמיכה מבפנים אפשר לברר דברים טוב יותר וגם להוציא את הקיטור על השטויות שלהם לפעמים![]()
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 24-11-2009 בשעה 12:52.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שלום לכם חברי הפורום,
אני אינני מגדירה את עצמי כחמור עבודה, אני נהנית מהעבודה שלי.
אשמח לנסות ולתקן את הרושם שנוצר שאיננו מספיק מקצועיים.
ובכל שאלה, בקשה, או סתם הוצאת קיטור, אני מבטיחה לנסות לעזור.
מירית![]()
מ א ו ש ר
אחלה, נחמד! רק אני רוצה שלא תעשי איתי את הטעויות של שאר התומכים (בין אם זה טלפונית ובין אם זה בפורום) ואם תעשי את זה את כבר תביני שעשית...
אז שיהיה יום מקסים!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
חחח תעזוב את התומכת המסכנה ותן לה לבצע את עבודתה כפי שלימדו אותה![]()