כנסו תיראו חבר'ה!! א-ז-ה-ר-ה! לא לבעלי לב חלש!! תמונות קשות!! תיראו מה זה הפלה!! ר-צ-ח!!
צונזר
אךךך לראות תסרטון הזה ולבכות... :'( מאז קום המדינה נרצחו מליון תינוקות כאלה!! קולטים מה זה?? מליון תינוקות!!! נרצחו... זרקו אותם לאשפה.... בשביל מה?? בשביל שטיות והבלים!! יש כאלה עושים לי "מה אתה מעדיף שילד יבוא לעולם ויסבול..." אה כן?? סבבה... באו לבית חולים.. תיראו כמה ילדים יש שמה חולי סרטן... כמה אנשים זקנים חולים סובלים שמה.. {יהי רצון בזכות הדברים אלה ה' יתברך ישלח לכולם לכל חולי עמו ישראל רפואה שלמה אמן..} תחשבו עכשיו אני נכנס לאותם מחלקות בבית חולים.. לוקח סכין... ודוקר את כולם... ישאלו אותי למה עשיתה את זה.. אני יגיד להם "מסכנים.. רחמתי עליהם.. הם סובלים..." חחח זה יעזור לי??? -ל-א!!! אבל היתה לי כונה טובה!! לא רציתי שאותם ילדים.. אותם זקנים.. יסבלו... ורצחתי אותם..זה מותר?? לא!! יעיפו אותי לכלא לכל החיים!! יגידו לי?? שאני ר-ו-צ-ח!! אז אותו דבר?? פה!!
תבינו!! כל עובר בבטן זה יצור -ח-י!!! מי שראה את הסרטון למעלה שפרסמתי אותו.. רואים תינוק אחרי הפלה.. שהוציאו אותו מהבטן.. כולו? קרוע לחתיכות!! פה.. ידים.. רגלים.. כנסו תיראו {ושוב תמונות קשות לצפייה..} שעובר בבטן כבר ביום 40... יעני בחודש הראשון.. יש לו ה-כ-ל!! כל אברים.. יש לו נשמה.. מערכת עצבים שלו עובדת... והיום.. כואב הלב.. :'( הולכים? מורידים תתינוקות אלה.. תבני אדם אלה... ועל זה?? על שטיות.. "הרופא אמר שתינוק חולה.." אךךך כמה סיפורים יש על רופאים שאמרו שתינוק חולה.. ובסוף התינוק יצא בריא לחלוטין!! אחותי!!! היתה לפני 5 שנים בהירון.. בתחילת ההירון הרופאים אמרו לה תהורידו אותו!! אין מצב שהוא יחזיק מעמד.. וגם אם הוא יחזיק ממעד הוא יצא מפגר.. יצא לא בסדר... אחותי הלכה לרב בצרי בירושלים.. אמר לה הרופאים לא בסדר.. התינוק יחזיק מעמד ויצא בבריא ואךךךךך יודעים מה התוצאה??? כנסו לפרופיל שלי יש שמה אלבום "המלאכים שלי.." תיראו מה יצא מבטן שלה... -מ-ל-א-ך!! קוראים לתינוק שלה היום דניאל... וככה? יש מאות ואלפיי סיפורים!!! התינוק לא בסדר????? הראש של הרופא לא בסדר!! השכל שלו לא בסדר!!! וגם אם חס וחלילה באמת התינוק לא בסדר.. בגלל זה ללכת לרצוח אותו?? להוריד אותו?? עכשיו אני יכנס לבית משוגעים.. שכל אוטיסטים שמה... ואני ירצח אותם?? זה נשמע לכם הגיוני???? אז אותו דבר פה!! ה-פ-ל--ה- --ז-ה- -ר--צ-ח!!! וזה?? אסור לעשות ב-ש-ו-ם מצב!!!
והרבה מאוד אנשים אומרים לי... "אתה רוצה שבנות בנות 13.. 14.. 15.. יביאו ילד.. אתה נורמלי.." צודקים!! זה לא נורמלי!! אבל מתי צריך לחשוב על זה?? -ל-פ-נ-י שמביאים את הילד!! מה אשם אותו תינוק.. אותו עובר שאמא שלו הלכה ועשתה שטיות עם חבר שלה.. ונכנסה ממנו להירון אה???? מה הוא אשם??? בגלל זה ללכת להוריד אותו?? בגלל זה ללכת לרצוח אותו?? הפלה זה ר-צ-ח!! לא משנה באיזה גיל!! באיזה מצב!! אם אמא שלנו היתה נכנסת בנו להירון בגיל 13.. 14.. הינו רוצים שיפילו אותנו בגלל שאמא שלי עוד קטנה?? ברור שלא!! ה-פ-ל-ה- - -ז-ה- -ר-צ-ח!! ורצח? אסור לעשות ב-כ-ל מצב!! בכל גיל!!!
והרבה שאולים אותי "עם בחרוה נאנסה.. ונכנסה להירון..וכו'.." זה?? אני לא יוכל לענות לכם!! במקרים כאלה?? הולכים לרב גדול.. מספרים לו את כל הסיפור.. והרב? אומר מה לעשות... אבל בחורה שהלכ.. עשתה שטיות עם חבר שלה.. ונכנסה ממנו להירון?? בשום בפנים ואופן א-ס--ו-ר לעשות הפלה!!! ומי שעושה הפלה?? היא ר-ו-צ-ח-ת!!! אני עכשיו יביא לכם תינוק.. יכסה אותו בשמיכה.. יגיד לך אחותי היקרה בואי תתקעי בו סכין... יהיה לך אומץ?? חחח אף אחת פה לא תעיז!! מה יש?? אתם לא רואים אותו!! הוא מתחת לשמיכה!! תתקעי בו סכין וזהו!! תסכיימי?? בחיים לא!! נוווו אז למה שהוא בבטן שלך את מסכימה שיהרגו אותו?? שירצחו אותו?? התורה הקדושה אומרת "שפוך דם אדם באדם דמו ישפך.." מה הכונה "אדם באדם.." אדם שנמצא בתוך אדם עצמו... מה זה?? עובר... מי שנוגע בהם.. מה הדין שלו?? ד-מ-ו- -י-ש-פ-ך!!! חייב מיתה!!!
אין אין אתם לא יודעים כמה זה -ח-מ-ו-ר!! איזה עוון זה.. איזה דברים הזוהר הקדוש כתוב על זה..הזוהר כתוב מי שהורג ילדים בבטן.. יעני עושה הפלה.. בשמיים? הוא בנידוי! לא שומעים תתפילות שלו!! כל מקום שהוא הולך השכינה בורחת ממנו!! קולטים?? אין אין אין איזה דברים כתותב שמה אתם תבהלו... הנשמה של אותו עובר.. רודפת אחרי מי שיפיל אותה -ת-מ-י-ד!! כל החיים שלו יראה רק צרות.. רק כאב.. רק הבעיות... הפלה זה ר-צ-ח!! תפנימו את זה!!!
ואךךךך היום על מה עושים הפלה תיגידו לי?? על שטיות.... רוצים להוסיף חדר... ואמא בהירון.. מה עושים? מורידים תילד.. ובונים תחדר.. הלכו קברו תילד הזה באבנים של החדר הזה.. קולטים מה זה?? מליון תינוקות מאז קום המדינה --נ-ר-צ-ח-ו!!!! כואבבבב הלבבבב :'( :'( :'( למהההה בארץ לא קיימים אירגוניםם נגד הפלות??? יש אירגון "צער בעלי חיים..." לחיות???? הם דואגים!!! {ואני לא אומר שזה רע כן??? } אבל לבני אדם?? הם לא דואגים!!! עכשיו נראה כלב בסכנה.. ונראה אדם בסכנה את מי נלך להציל?? התשובה ברורה!! כל אדם אם שכל.. אדם נורמלי יציל את הבן אדם... אבל בארץ שלנו?? התקשורת?? האנשים בכנסת.. את מי מצילים???? את החיות!! ושוב פעם אני לא אומר שצריך לענות חיות.. צריך לדואג לחיות.. והכל... א-ב-ל מה עם התינוקות אלה?? מה עם הפלותתתתתתתת???????? הפלההההה זה ר-צ-ח!!!! המדינה שלנו????? -ר-ו-צ-ח-ת כל שנה אלפיי תינוקותתתת למה לא צעוקים על זה????? למה לא מזעזעים תשמיים על זה??????
-ח-ו--ב-הה!!! פשוט -ח-ו-ב--ה!!! כל מי שקורא לעצמו יהודי!! לכל מי שיש ל-ב!! -ח-י-י-ב לפרסם את הקישור של הסרט שהבאתי לכם!! שלחו אותו ל-כ-ו-ל-ם!! בפייסבוק!! במקושרים... באיסיקו.. במסנג'ר... בפורומים!! בכל מקום!! -ח-ו--ב-ה חבר'ה!! לציל את התינוקות אלה!! אתם מכירים משהי שבהירון ורוצה לעשות הפלה וכ'ו... או חושבת על זה?? תראו לה תסרטון הזה!!! פשוט -ח-ו-ב-ה-!! לציל את התינוקות אלהההה אךךךךךךךך אני מדבר אתיכםםםם ואני שומע את כל אותם תינוקותתתתת שנמצאים בבטן ואמא שלהם רוצה להרוג אותם.. להוריד אותם... אנייי מדמיין עכשיו שהםםם צעוקים לייייי צעוקיםםם לכםםםם -ת-צ-י-ל-ו- --א-ו-ת--נ-ו--!!!!! התינוקותתת אלה רוצים שנציל אותםםםם שנעזור להםםם ואנחנו נשב בשקט???? תלכו תפרסמו תסרטון הזה ל-כ-ו--ל-ם!! את הדברים אלה שכתבתי פה ל-כ--ו-ל-ם!!! ותדעו לכם... תינוק אחד ינצל... א-י-ן!! אתם לא יודעים איזה זכות זאת.. איזה -מ-צ-ו-ה!! א--י-ן דבר יותר גדול מיזה פשוט -א-י-ן-!!!
וגם.. כל בחורה.. שעברה הפלה... אל תחשבי עכשיו "זהו.. אני רוצחת..אין לי תקנה.." ל-א!! סבבה טעית.. עשית טעיות.. ואני מאמין? שיש כאלה שעכשיו קוראות את זה ועשו הפלה.. אתם?? אל תייאישו!! אין דבר עומד מפני התשובה!! טעיתם???. תתקנו את הטעיות שלכם!! איך?? בזה שתלכו לבנות שרוצות לעשות הפלה.. ותצילו את עובר שלהם!! זה?? התיקון שלכם!! תלכו תצילו את אותם תינוקות שרוצים לפיל.. שרוצים לרוצח אותם!!! זה??התיקון שלכם!!!
בחייםםם לא היתה בחורה שעשתה הפלה ואחרי זה לא התחרטה על זה!! -כ-ו-ל--ם התחרטו על זה.. כולם?? אחרי זה בכו על זה.. עד היום נזכירים בזה ובוכים... אז אם את עכשיות בת ישראל... א-מ-א יקרה... יש לך תינוק בבטן.. ואת רוצה להפיל אותו... רוצה להוריד אותו.. רוצה לרצוח את הילד או את הילדה שלך... תחשבי קדימה.. אחרי שתרצי מבית חולים.. איך תרגישי?? המילים אלה שכתבתי פה ישבו לך על הלב כ-ל - -ח-י-י--ם!!! כל בת ישראל שקוראת את זה.. ורוצה לעשות הפלה... אני אומר לך -א-מ--א יקרה!! אל תרצחי את התינוק שיש לך בבטן!! הוא אוהב אותך!! הוא רוצה לצאת לאוויר עולם... אל תרצחי אותו בגלל שטיות... בגלל סיבות דפוקות... אני מדבר אלייך בתור הילד או הילדה שנמצא בבטן שלך כרגע.. ומבקש ממיך אמאא יקרה!! אל תהרגי אותי!! אל תרצחי אותי!!! לא בגלל הגיל.. ולא בגלל מה שרופאים אמרו.. ולא בגלל שום סיבה אחרת... אמא יקרה התינוק שלך שנמצא בבטן עכשיו -ר-ו-צ-ה--ל-ח-י-ו-ת!! אל תקחי לו את הזכות הזאת!! מקווה שמילים אלה שיצאו מהלב.. יכנסו לכם ללב...
מצוה ו-ח-ו--ב-ה לפרסם את זה!! מי שקורא לעצמו יהודי.. מי שיש לו טיפ טיפה ר-ג-ש.. טיפ טיפה לב.. ב-ב--ק-ש-ה שיפרסם את הדברים אלה.. שכתבתי ואת הסרטון הזה.. ותצילו את אותם תינוקות שרוצים להוריד אותם.. שרוצים -ל-ר-צ-ו-ח אותם!!

על החתימה הפצצתית הזאת
אולג תהיה בריא אחי