מה הולך להיות פה ?
אני אתן בעיה מסויימת,לרוב זו תיהיה בעיה נפוצה יחסית אך אני אשתדל להוסיף קצת פלפל לעניין ולאפשר לכם תשובות מרובות ומעניינות.
מתי זה קורה ?
פעם בשבוע בפורום מתגברים ומתגברים שלנו =]
יש פרסים ?אני אוהב פרסים !
כמובן ! האתגר יהיה פתוח כל השבוע לכל מי שרוצה להביע את דעתו,בסוף השבוע אני אבחר את התשובה שלפי דעתי יש בה את הפונטנציאל הכי גדול לפתור את הבעיה.
המנצח מקבל 25 נקודות !
לא זכית ? אין מה לדאוג,כל שבוע מחדש יש בעיה חדשה וסיכוי חדש לזכות !
רגע אבל יש לי שאלה אישית,אם ...
שאלות אשיות ושאלות בכללי על האתגר תשלחו לי בהודעה פרטית ואני יענה לכם בהקדם,בבקשה לא לשאול פה שאלות למען הנוחות של כולנו =]
ולפינת הכבוד..מנצח האתגר של שבוע שעבר:
Rolsrois
שבועיים ברצף,איזה הישג,ועוד השבועיים הראשונים,תמשיך ככה !
זכית ב 25 נקודות !
אז קדימה,לאתגר השבועי !
היי מה קורה ?
קוראים לי מיכאל אני בן 15 וחצי מרמת גן ויש לי חברה כבר 3 חודשים טפו טפו טפו הכול טוב..חוץ מדבר אחד שנורא מעיק לי.
חברה שלי כל הזמן מקנאה,אפילו אם זה הדברים הכי קטנים...הייתי מצפה שהיא תדאג אם אני הולך לידידה אחרי בצפר אבל אפילו אם אני יושב ומדבר עם ידידה (לא מישהי מסויימת,זה יכול להיות כמעט כל בחורה,חוץ מאמא כמובן חחח) היא ישר תתעצבן..אבל היא לא תראה את זה ליד אחרים,כנראה חשוב לה מה שחושבים עליה,אז מה היא עושה ?
היא מחכה שהידידה תלך ואז אומרת לי שזה נורא מפריע לה שאני מדבר עם בחורות אחרות ובכלל העובדה שיש לי ידידות...לחברה שלי אין שום ידיד והיא רוצה שאני יהיה באותו מצב...אבל אין לי מושג מה לעשות,איך אני מרצה גם אותה וגם אותי ?
תודה אנשים =]
ודבר אחרון..טיפ השבוע !
תנסו לצאת במצב שיהיה טוב לשני בני הזוג,אבל גם לא להוציא את מיכאל סמרטוט שלה.
בהצלחה כולם =]