מה הולך להיות פה ?
אני אתן בעיה מסויימת,לרוב זו תיהיה בעיה נפוצה יחסית אך אני אשתדל להוסיף קצת פלפל לעניין ולאפשר לכם תשובות מרובות ומעניינות.
מתי זה קורה ?
פעם בשבוע בפורום מתגברים ומתגברים שלנו =]
יש פרסים ?אני אוהב פרסים !
כמובן ! האתגר יהיה פתוח כל השבוע לכל מי שרוצה להביע את דעתו,בסוף השבוע אני אבחר את התשובה שלפי דעתי יש בה את הפונטנציאל הכי גדול לפתור את הבעיה.
המנצח מקבל 25 נקודות !
לא זכית ? אין מה לדאוג,כל שבוע מחדש יש בעיה חדשה וסיכוי חדש לזכות !
רגע אבל יש לי שאלה אישית,אם ...
שאלות אשיות ושאלות בכללי על האתגר תשלחו לי בהודעה פרטית ואני יענה לכם בהקדם,בבקשה לא לשאול פה שאלות למען הנוחות של כולנו =]
ולפינת הכבוד..מנצח האתגר של שבוע שעבר:
Suix-
תשובה יפה מאוד,אומנם לא מושלמת אבל לא הייתה לך יותר מידי תחרות,כל הכבוד על ההישג =]
אז קדימה,לאתגר השבועי !
שלום קוראים לי משה אני גר בפתח תקווה,בן 17
עכשיו שמעו,פה יש הרבה בעיות של אלימות,כמעט ולא עובר שבוע בלי שיהיה מכות רציניות בבצפר או בשכונה ,או אפילו סתם ביום שישי...אפילו בעיקר ביום שישי.
עכשיו,יש לי הרבה חברים,טוב לי והכול מבחינה חברתית.
ידעתי שיגיע היום שהמכות גם יגיעו אליי ואני יהיה חייב ללכת מכות בגלל סיבה כלשהי והנה נקלעתי לפני שבוע למצב שהייתי חייב ללכת מכות עם מישהו בגלל שאמרו לי שהוא קילל את אמא שלי והפך לי את התיק (כל התכולה של התיק יצאה וכל התיק הפוך מבפנים לבחוץ,נורא מתסכל לסדר את זה).
אני בחור דיי ממוצע,יכול להיות חזק כשאני רוצה ולכסח אנשים אבל הבעיה היא שאני לא רוצה !
אבל מה לעשות,יש לחץ מהחברים,אם אני לא יעשה את זה אני יצא כוסית וגם אחרים יתחילו להציק לי כל הזמן ולהרביץ לי,יש לי ילד כזה בשכבה שפעם לא הלך מכות וכולם מרביצים לו כל יום צ'אפחות כאפות ממש מתעללים בו...ואני ממש לא רוצה להגיע למצב כזה (כי אני גם יודע שהדרך היחידה לצאת ממצב כזה היא להרביץ למישהו שמתעסק איתי,ופה אני חוזר לאותה נקודה שאני צריך לכסח מישהו).
בקיצור אני אובד עצות,בבקשה תעזרו לי !
ודבר אחרון..טיפ השבוע !
תתיחסו לביקורת של החברה על הבחור ואיך יכול לצאת מצב שכולם יהיו מרוצים.
בהצלחה כולם =]

F.c Maccabi Haifa

King