שחקנה של הפועל רמת גן, בן לוז, פורש מכדורגל עוד לפני שמלאו לו 32 שנים.
הקשר שלפני חודש נפצע בקרסול נאלץ לפרוש מכדורגל בעקבות עצה שקיבל משלושה רופאים כי ניתוח לא יעזור לו להשתקם. בהודעה הרשמית שהעביר לכלי התקשורת סיפר לוז: "ברוב שנותיי ועד היום, היה הכדורגל למרכז חיי ולאהבת חיי. למדתי הרבה, קיבלתי הרבה, והשתדלתי לתת כמיטב יכולתי". "אני נאלץ לרדת מהבמה ולפרוש מאהבת חיי, וזאת עקב פציעה שאינה מאפשרת לי להיות במיטבי. היו כאלה שניסו לשדל אותי להמשיך עוד תקופה, אך מעבר לשיקולים הרפואיים, מעבר להמלצות הרופאים, אינני מוכן לבגוד במצפוני המקצועי, להתעלם מנכותי הפיזית ולשחק כשאני מוגבל".
"שאפתי תמיד לשלמות, לתת את הכל ולהיות הכי טוב שאפשר, ואולם כשאני צריך לבחור בין האפשרות להיות בינוני, לבין האפשרות להגיד שלום, עם כל הכאב והצער (והכאב והצער עצומים), החלטתי להיות אמיתי עד הסוף, להיות מקצוען עד הסוף, להגיד שלום ותודה, גם אם זה קצת מוקדם מהמתוכנן".
"אני אסיר תודה לאהבת הקהל העצומה שידעתי בכל אותה התקופה, החל מתחילת דרכי כילד במכבי ת"א, דרך ימי הזוהר במסע האירופי של הפועל ת"א, דרך תקופה נפלאה בבני יהודה ת"א, ועד לימים אלה בהם אני מסיים את פעילותי במועדון המשפחתי והחם של הפועל ר"ג".
קרדיט לONE
אחד השחקנים הישראלים האהובים עלי, עצוב שהוא פורש
בגלל פציעה שיהיה לו רק בריאות.

ציטוט ההודעה