לוח הבקרה>חומש אש>לא פעיל לא עזר
יש לי Norton AntiVirus 2010 ולא הצלחתי למצוא שם Fire Wall, אם מישהו יודע איך לבטל את חומת האש שיגיד לי, תודה!
לוח הבקרה>חומש אש>לא פעיל לא עזר
יש לי Norton AntiVirus 2010 ולא הצלחתי למצוא שם Fire Wall, אם מישהו יודע איך לבטל את חומת האש שיגיד לי, תודה!
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לך להתחל>הפעלה>msconfig > אתחול
חפש כל מה שכתוב Norton תוריד V ממנו תעשה אישור והפעלה מחדש.
עכשיו המשחקי רשת חסומים?
יש לך ראוטר? איזה דגם?
איזה משחקים אתה מנסה לשחק ונחסמים לך?
נערך לאחרונה על ידי therider1; 06-12-2009 בשעה 14:32.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
norton internet 2011
D-Link bezeq wireless ADSL router
DSL-2650U
AVA לא עובד לי -FREESTYLE
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אם כיבית את הפיירוול אז אין שום סיבה שהוא יחסום..
בכל מקרה יתכן ומופעל לך NAP בראוטר ומשום כך אינך מצליח לגשת בצורה תקינה לשרתים..
נסה להגדיר DMZ או לפתוח פורט ספציפי עבור המשחק
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני לא כול כך מבין בכל זה.
תוכל לתת לי הסבר מפורט ופשוט מה לעשות..?
יש לי WINDOWS 7!
מ א ו ש ר
עשית מה שכתבתי פה? תבטל פשוט את הנורטון זה נראה כמו מה שחוסם. זה קרה פה כבר לעוד מישהו אותה בעיה זה הגיוני שהוא יחסום.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
תוכל לתת לי תמונה מה לסמן ומה לא?
תודה וסליחה על התרחה!!
אין כלום באתחול-יש לי c:\windows\windows 7
נערך לאחרונה על ידי gegota01120; 02-03-2011 בשעה 20:40.
מ א ו ש ר
מציע לך למלא טופס כאן:
תמיכה מרחוק Vip
מ א ו ש ר
אם זה 7 אז זה בלשונית הפעלה ולא אתחול כמו XP
בכל אופן לבטל אנטי וירוס אתה צריך להכנס לשירותים לרוב לא ניתן לבטל אנטי וירוס מ msconfig
התחל הפעלה ב 7 זה שורת החיפוש למטה רשום שם services.msc בחלון שיפתח חפש NORTON FIER WALL אם יש או כל מה שקשור אליו תלחץ שתי קליקים יפתח לך חלון שם תגדיר כלא זמין תעשה ריסטארט למחשב
וזהו הנורטון מבוטל