איזה זקן ניגש לבחורה בלונדינית ושואל אותה, אם היו ניתנות לך עכשיו שתי אפשרויות, או להיות מטומטמת או להיות יפה, במה היית בוחרת ? אז הבלונדינית אמרה : כאילה דה ? ברור שמטומטמת, הרי יופי חולף עם השנים..
שופט בבית המשפט לתביעות קטנות קורא אליו את האנשים למתן פסק הדין, הנאשם גרוזיני, השופט אומר : לאחר שעיינתי בדפים בממצאים ובכל הרשימות החלטתי לתת לאישה 10,000 שקלים, אז הגרוזיני הרים את היד ואמר : אני יכול גם להוסיף כמה שקלים מהכיס שלי ?
גברת יפיפייה מתיישבת ברכבת ולידה מתיישב בחור צעיר, הוא רואה שהיא כל הזמן מעוותת את הפנים, ושואל אותה : למה את מעוותת את הפנים כל הזמן ? אז היפיפייה עונה לו : כי יש לי כאב שיניים, הוא ניגש אליה נותן לה נשיקה בלחי ואומר לה : אני רופא, זאת הייתה נשיקה מיוחדת, זה יירפא לך את הכאב. לא עברה דקה ואיזו זקנה מאחורה פונה אליו ואומרת לו : לי יש טחורים בתחת, אתה יכול לעזור גם לי ?
מורה בכיתה ב', ביקשה מהתלמידים שלה שיכתבו חיבור וישחילו לתוכו את המשפט : אמא יש רק אחת ! שירה הלכה לבית, ויום למחרת חזרה לבית הספר כל הילדים סיפרו איך שהם אוהבים את אמא שלהם ושיש רק אמא אחת, והמורה שאלה את שירה מה היא כתבה, אז היא ענתה : לא כתבתי, אבל זה סיפור שקרה לי, אתמול הגעתי הביתה וביקשתי מאמא שלי שתכין לי לאכול, ביקשתי שתכין לי לחם עם גבינה צהובה והיא ביקשה שאני אביא שתי פרוסות שתהיה גם לה אחת, הסתכלתי במקרר ואמרתי : אבל אמא יש רק אחת !
איזה אחד נכנס לפאב כולו קרוע מצחוק, מתיישב ליד מלצרית בלונדינית ואומר לה : רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות ? עונה לו המלצרית, אדוני, חוץ ממני יש פה עוד 3 מלצריות בלונדיניות וגם מנהלת המשמרת שלי בלונדינית, אתה בטוח שאתה רוצה לספר את הבדיחה ? אז האיש אמר לה : וואלה לא, אין לי כוח לספר אותה 5 פעמים..
מכבי חיפה מגיע למשחק נגד מכבי תל אביב, עידן טל אומר לחברים שלו לקבוצה : קחו לכם יום חופש אני כבר ינצח אותם, הוא הולך משחק ושאר השחקנים יושבים להם בכיף בבית קפה ושומעים ברדיו, אחת אפס למכבי חיפה, המבקיע עידן טל, ואחרי זה שתיים אפס למכבי חיפש המבקיע עידן טל, לפתע הם שומעים שתיים אחת, וזאת תוצאת הסיום, כשהוא מגיע אחרי שעה לבית הקפה שואלים אותו, מה קרה ? אז הוא אומר להם : נו מה אתם רוצים, קיבלתי כרטיס אדום בדקה ה-68.
אישה אחת עלתה לאוטובוס עם שני ילדים קטנים, שואל אותה הנהג, תגידי הם תאומים ? אז האישה אומרת שלא, ושואלת למה ? אז הנהג אומר לה : כי אני לא מצליח להאמין שמישהו זיין אותך פעמיים !
נזירה מתה ומגיע לשמיים, היא עומדת מול אלוקים ואומרת לו : תסלח לי בבקשה בורא עולם על שתי הפעמים שבגדתי בבעלי, עונה לה אלוקים : אבל בגדת בו רק פעם אחת.. אז הנזירה אמרה לו : למה אתה ממהר לאן שהוא ?

ציטוט ההודעה