1. יוסי ואיציק הלכו לשוק הסוסים לקנות 2 סוסים, אחד לכל אחד.
"אבל איך נדע איזה סוס שלי ואיזה שלך?" שאל איציק.
יוסי אמר "בוא נוריד לשלי את האוזן הימנית וכך נדע שהוא שלי".
יומיים זה עבד מעולה, אבל אז עבר הסוס של איציק ליד מכונת דיש וגם האוזן שלו נקצצה.
אמר איציק "יווו איזה באסה... טוב מה נעשה עכשיו? איך נבדיל?"
יוסי ענה "אז אולי נחתוך לשלי את הזנב וכך נבדיל"
הם חתכו לסוס את הזנב אבל אחרי כמה דקות הגנן בבטעות קצץ לסוס של איציק את הזנב...
"טוב זה לא עובד, מה יהיה עכשיו?" שאל איציק.
אמר יוסי "אוקיי יש לי רעיון מעולה, אולי נקנה לכל סוס חליפה קצת שונה וכך נבדיל!"
איציק הסכים והם קנו לסוסים חליפות, אבל הסתבר שהסוס הלבן גבוה ב20 ס"מ מהסוס השחור...
2. בלונדינית אחת קמה בבוקר ומחליטה שלראשונה בחייה היא תרכב על סוס.
היא הולכת, מחפשת ומחפשת, עד שהיא מוצאת סוסה לבנה יפהפיה עם אוכף צבעוני, פשוט מושלמת.
הבלונדינית עולה על הסוסה ומתחילה לדהור, ולאט לאט הסוסה דוהרת יותר מהר, עד שהבלונדינית כמעט ונופלת,
היא ממש מאבדת שליטה וצועקת לעזרה "הצילו! הצילו! תעזרו לי!"עד שבא השומר של הקניון וניתק את הסוסה מהחשמל...
3. פעם הייתה מסיבה אצל משפחה אחת והרבה אנשים השתכרו בה.
בבוקר בא אחד השיכורים לבית שבו היה המסיבה.
בעלת הבית פותחת את הדלת ושואלת "מה אתה רוצה?"
אז השיכור שואל "זה נכון שיש לכם שירותים מזהב?"
אז האישה צועקת לבעלה "מוישה! הנה זה שחירבן לך בחצוצרה!"
4. צעירה מאוהבת הזמינה את החבר שלה לארוחת ערב עם הוריה. בעוד הם יושבים מסביב לשולחן, הרגיש הבחור לחץ בבטנו.
הוא לא יכל היה להחזיק עוד והפליץ כזה פלוץ קטן. אמא של החברה הסתכלה על הכלב שישב מתחתיו ואמרה "רקסי...."
הבחור שמח שחשבו שהכלב הפליץ, והפליץ עוד פעם אבל אחד חזק יותר.האימא אמרה שוב בקול חזק יותר "רקסי..."
כשהבחור ממש מרוצה מהסיטואציה הזו הוא מפליץ שוב אבל הפעם פלוץ ממש חזק אז האימא אומרת "רקסי! לך משם מיד
לפני שהוא מחרבן עליך!!"
5. איש אחד בא לרופא ואומר לו "דוקטור אני לא יודע מה לעשות. בלילה אני עושה פיפי במיטה"
"ואיך זה קורה?" שואל הרופא. האיש עונה "כל לילה כשאני ישן מגיע אליי גמד ואומר לי: פיפי עשית? אז אני אומר לו: לא, אז
הוא אומר לי: אז תעשה עכשיו" הרופא: פעם הבאה שהגמד ישאל אם עשית פיפי תגיד כן" בלילה הגיע שוב הגמד ושאל
"פיפי עשית?" אז האיש משיב בשמחה "כן!" אז הגמד אמר"וקקי?"
6. מה עושה קניבל כשהוא רואה את חבריו אוכלים את אישתו?
חוטף שוק, אוכל את הלב, לוקח את הרגליים ובורח מהמקום...

ציטוט ההודעה