יש לי בעיה בהורדת סרט לנרו אני מנסה לגרור את הסרט לנררו והוא לא נכנס כנראה אני צריך להמיר אותו לפורמת אחר אם מישהו יכל לעזור לי בתוכנה שתאפשר לי להוריד את הסרט אודה לו מאוד!!!
תודה!!
יש לי בעיה בהורדת סרט לנרו אני מנסה לגרור את הסרט לנררו והוא לא נכנס כנראה אני צריך להמיר אותו לפורמת אחר אם מישהו יכל לעזור לי בתוכנה שתאפשר לי להוריד את הסרט אודה לו מאוד!!!
תודה!!
נערך לאחרונה על ידי therider1; 18-12-2009 בשעה 17:06.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קודם כל לאן אתה מנסה לגרור את הסרט, חוץ מזה אתה מתכוון שאתה רוצה לצרוב, כן? יש תוכנות עדיפות מנרו לצריבה כגון אשמפו, אלקוהול.
כנראה לא הבנתהאותי
בכדי להוריד את הסרט לצריבה על דיסק אני גורר אותו לצריבה בנרו.אולם כשאני רוצה להעניר אות לנרו אולכל תוכנת צריבה פשוט מופיע הודעה שהפורמט לא מתאים.אגב כשאני פותח את הסרט במחשב אני רואה אותו אבל לא יכל לצרוב אותו לדיסק
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
כנס למחשב שלי לך לכלים>אפשרויות תיקיה>תצוגה
תחפש שמה "הסתר סיומות של סוגי קבצים מוכרים"
תוריד את ה V של זה.
אח"כ תלך לאיפה שהסרט שלך נמצא ותרשום מה הפורמט שלו.
דוגמא:
movie.avi
avi זה הפורמט
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מופיעה לי המודעה הבאה:
the folloeing fil/folder cannot be accessed from the specified path
כאשר אני רוצה לגרור את הסרט לתבנית של הנרו,
מ א ו ש ר
מאיזה תיקיה אתה גורר את הסרט?
תנסה מהשולחן עבודה
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
כל הכבוד!!! פתרת לי את הבעיה עובד! עובד!!!
תודה על העזרה,,,,,