האם זב נכון שהכרטיס מימו של אדימקס לא מעביר 300 מגביט בין מחשב למחשב שגם יש לו את אותו כרטיס וראוטר אדימקס שהוא גם מימו.
מישהו אמר לי שהוא מעביר 150 מגה זה נכון??
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מימו? וזה?
בכללי אני אסביר לך, אם יש לך ראוטר שתומך בתקן N וגם כרטיס רשת או כמו שמוצג כאן התקן USB של כרטיס רשת בתקן N, המקסימום שהוא יכול להעביר זה 300MB/S, במה המהירות תלויה? במרחק בין המחשבים / ראוטר, כמובן אם המחשבים יהיו מחוברים חוטית תקבל 300MB/S ואם אל-חוטי זה כבר תלוי במרחק ככל שהמרחק גדל, ככה המהירות יורדת.
זה בידיוק מה שאני חושב לי כתוב בסטטוס של הכרטיס וזה באמת המקסימום 270.0 מגה והמרחק הוא לא גדול חוץ מחדר אחד.
השאלה ועדין לא בדקתי כי אני צריך להרכיב את המחשב שלי אם הוא בעברת קבצים בין שני המחשבים שיש להם כרטיס מימו יעבריו את ה270 מגה?
אמורים להעביר 270 מגה ביט לא מגה בייט.
כלומר, 33.75 מגה בייט.
סתם לשם השוואה, לדיסק הקשיח שלך מוגבל ע"י החיבור SATA למהירות של בערך 300-320 מגה בייט (אין הארד דיסקים שמגיעים לזה בכלל..).
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מימו זה ההכלאה שעשו לפני יציאת תקן ה N בשביל לשפר תקשורת אלחוטית לעומת התקן הקודם.
כל החישוב ברשת הוא ב ביטים ולא בבייטים ולכן אם אמרו לך 150 התכוונו לביטים וזה אומר 150 לחלק ל 8 משמע מהירות אמיתית של 20 מגה בייט בערך.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!