המסך שלי ורוד .
לא בעיה במסך ( ניסיתי מסך אחר אותה בעיה ) יש מצב שזה החיבור במחשב אבל שאני משחק איתו הוא פשוט משנה צבע לכחול או ורוד .
בכללי תמיד היה איתו בעיה אבל שיחקתי איתו כמה שניות וזה היסתדר למצב רגיל.
עכשיו כבר לא ...
עצה, רעיון ?
המסך שלי ורוד .
לא בעיה במסך ( ניסיתי מסך אחר אותה בעיה ) יש מצב שזה החיבור במחשב אבל שאני משחק איתו הוא פשוט משנה צבע לכחול או ורוד .
בכללי תמיד היה איתו בעיה אבל שיחקתי איתו כמה שניות וזה היסתדר למצב רגיל.
עכשיו כבר לא ...
עצה, רעיון ?
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
להחליף כבל
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
לא . לא רק שהעברתי כבל, העברתי גם את כל המחשב לעמדה אחרת (( של אחותי )) עם מסך אחר והכל ...
אבל העיניין המוזר שזה קרה פיתאום כאילו, בשניה נידפק ?
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נו מה חדש זאת בעיה של כרטיס מסך!
אני מנחש שזה כרטיס של ATI, בכל מקרה הגיע הזמן לכרטיס מסך חדש.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
תנסה לחבר לכרטיס מסך מובנה אם יש לך כזה..
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
לא אבל ככה הם מודיעים על פטירתם כלומר ככה הם גוססים הם עושים שינויי צבעים וכל מיני קישקושים על המסך באנבידיה המצב שונה הם פשוט מתים וזהו לא מציגים כלום. יש עוד הבדלים בבעיות בכרטיסים של החברות זה עניין של איך בנויה הליבה ודרייברים וכו' בקיצור זה בילבול מוח גדול צריך ניסיון.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!