אני קצת בחרדות תקשיבו...
לפני שבועיים מישהי באה אליי וזה והיא אמרה לי יאללה בוא נעשה את זה(פעם ראשונה שלי ושלה)ואמרתי סבבה אנחנו מתחילים להתפשט שנינו ערומים ואז אני מתחיל לדחוף לה אצבעות כל המשחק המקדים וזה...הכל הולך בסדר ופתאום לא עומד לי,לא ידעתי מה לעשות באותו רגע וזאת היתה הפעם הראשונה שלי הרי אז אמרתי לה חכי רגע הלכתי לשירותים התחלתי לנער מה לא לעשות לא הצליח כלום,אז חזרתי למיטה אליה אמרתי לא יודע מה יש לי(אני בטוח שלא נמשכתי אליה)אמרתי לה אני עזרתי לך להנות עכשיו את תעזרי לי(היא לא רצתה למצוץ)אז היא התחילה לשחק לי וזה ואז הוא עמד הכל טוב ויפה והנה אני מתחיל להכניס לה ואחרי כמה כניסות פתאום גמרתי,נהייתי מזה לבן אני לא יכול לתאר לכם את זה כל כך התביישתי!אני עכשיו כל כך בתסביכים אתם לא מבינים עברו שבועייים מאז ואני לא יודע מה לעשות...פירסמתי את זה כבר בפורום מתבגרים ומתגברים ואמרו לי שאני לחוץ וזה בגלל הפעם הראשונה וזה בגלל שניערתי קודם כבר(הכוונה שלא עמד לי והלכתי אל השירותים)..ואני לא יודע מה לעשות אתם לא מבינים בשבועיים האלה כמה הזמדנויות היה לי להביא בחורות אבל אני נרתע,הפחד שלי הוא שאני גומר מהר אני לא יודע מה לעשות..מה אתם אומרים?אני מפחד רצח מה אפשר לעשות אני כל הזמן חושב על זה.תודה

ציטוט ההודעה

F.c Maccabi Haifa