Starcraft 2: מערכה קטנה לפרוטוס
המשחק הראשון, Wings of Liberty, יכלול אפשרות לשחק גם עם כוחות הפרוטוס
הודעה רשמית בפורומים של בליזארד מבטיחה מערכה קטנה עבור הפרוטוס, בנוסף לקמפיין המלא של הטראן, בו יהיה ניתן לשחק ב-Wings of Liberty, הכותר הראשון בטרילוגיה. המערכה תהיה קטנה באופן משמעותי מהמערכה המרכזית של הטראן, אך תאפשר לגוון את החוויה עם גזע המיסטיקנים העתיק.
המפתחים מתריעים כי המערכה לא נועדה להכשיר שחקנים לקראת המשחק מרובה המשתתפים, מפני שלא כל היחידות יהיו זמינות. לדבריהם, מטרת המערכה לשחקן יחיד אינה להכין שחקנים להתמודדות מול חברים ברשת, אלא לספר את העלילה ולהתנסות בשלל דברים מהנים, שאינם אפשריים במשחק מרובה משתתפים.
כפי שזה נראה, מטרתה של בליזארד בהוספת הפרוטוס היא לשכנע את המעריצים לרכוש גם את חבילות ההרחבה המתוכננות, Heart of the Swarm ו-Legacy of the Void, שיעקבו אחר מעלליהם של הגזעים האחרים.




ציטוט ההודעה